A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2008 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2008 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2008 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o transmisie automata cu sase rapoarte. Plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 18 ani si disponibil - aparent, pana in 2012, celebrul Audi A6 C6 si-a intampinat clientii, de-a lungul carierei sale, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile puse de compania din Ingolstadt la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana s-a regasit - oarecum inutil de adaugat, si o savoare pe nume S6, insotita de o unitate aspirata cu zece cilindri in V si o capacitate de 5.2 litri, potrivit datelor de la momentul premierei mondiale.

Audi S6 de vanzare

Impartita cu Lamborghini Gallardo, respectiva motorizare apeleaza la serviciile unei cutii cu doua pedale, cu sase trepte, pentru a livra tuturor celor patru roti un total de 429 de cai putere si 539 de Newton-Metri. Prin urmare, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora devine realitate in cinci secunde, aceeasi brosura oficiala anuntand si o viteza de top limitata la 250 km/h.

Un Audi S6 C6 reprezinta - daca mai trebuia cumva precizat, si subiectul principal al materialului nostru, un asemenea autoturism pornind, recent, in cautarea unei noi case. Asamblat in urma cu 14 ani, urmatorul exemplar ofera - in schimbul sumei de 19.500 de dolari, si o pereche de faruri cu tehnologie bi-xenon, un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, o evacuare cvadrupla, scaune si bancheta cu functie de incalzire, climatizare cu reglare pe doua zone, instalatie audio de la Bose etc.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (187) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2022