A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2007 are motor V10 pe motorina si a tras un avion de 155 de tone dupa el

A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2007 are motor V10 pe motorina si a tras un avion de 155 de tone dupa el
  • A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi
  • Modelul din 2007 are motor V10 pe motorina si a tras un avion de 155 de tone dupa el
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul a numai 10.950 de euro, exemplarul fabricat acum mai bine de 16 ani se mai poate lauda, de asemenea, si cu o echipare extrem de generoasa.

Un exclusivist dealer auto din Weinheim isi intampina, zilele acestea, clientii alaturi de un produs extrem de special si - totodata, de rar, respectiva companie germana fiind, mai precis, gazda unui spectaculos Volkswagen Touareg V10 TDI. Acompaniat de un propulsor diesel in zece cilindri - cu doua turbine, plus o capacitate imensa, de cinci litri, impresionantul SUV livreaza celui prezent la volan un total sinonim cu 313 cai putere si 750 de Newton-Metri - indeajuns pentru tractarea unui avion cu o greutate de 155 de tone, ca Boeing 747-200.

Disponibil in schimbul a 10.950 de euro, SUV-ul in cauza, caracterizat de un rulaj de aproximativ 170.000 kilometri, promite sa puna la dispozitia viitorilor cumparatori - mai mult ori mai putin surprinzator, si o dotare extrem de generoasa. Care include, dupa cum se mentioneaza in cadrul anuntului de vanzare, si o pereche de faruri cu tehnologie xenon, un set de jante cu diametrul de 19 inch - confectionate din aliaj, o tapiterie realizata din piele, un sistem de infotainment insotit de un display color de dimensiuni generoase, o instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone a temperaturii.

Meniul specific impresionantului Volkswagen Touareg V10 TDI se incheie cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp demn de un hot-hatch din aceeasi perioada - si anume 7.4 secunde. Cu acceleratia la podea, acul vitezometrului isi va continua apoi incursiunea, fara niciun fel de emotie sau problema, presupunand ca mai era cumva nevoie de o astfel de completare, pana la o viteza de top de 231 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant nu ar trebui sa depaseasca - in teorie, 11.9 litri la 100 de kilometri.

Volkswagen Touareg V10 TDI de vanzare

Volkswagen Touareg V10 TDI de vanzare

Volkswagen Touareg V10 TDI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Volkswagen Touareg V10 TDI de vanzare
mai multe