A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2016 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el

A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2016 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el
  • A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi
  • Modelul din 2016 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 5.4 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 12 ani si produsa - aparent, pana in 2017, cea de-a doua generatie a celebrei masini oferite sub numele de Cayenne a fost disponibila, la vanzare, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de compania Porsche la dispozitia cumparatorilor sai s-a regasit, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta comercializata sub indicativul S Diesel - alaturi de un motor V8 de 4.1 litri.

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Insotit de 385 de cai si undeva in jurul a 850 de Newton-Metri - valori livrate rotilor de pe ambele punti, exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, respectivul SUV promitea sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 5.4 secunde, acul vitezometrului urmand sa isi continue apoi incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza maxima de 252 km/h.

Cea de-a doua generatie a celebrei masini oferite sub numele de Cayenne anunta - cu ajutorul aceleiasi versiuni comercializate de Porsche sub indicativul S Diesel, si o valoare de circa opt litri la suta de kilometri pentru consumul de carburant. Printre reusitele variantei cu un motor V8 de 4.1 litri este consemnata si o performanta de Cartea Recordurilor: tractarea unui avion Airbus A380 - aflat in flota Air France, cu o greutate de 285 de tone.

Fabricat acum sase ani, in 2016, urmatorul exemplar al respectivului SUV cu 385 de cai si undeva in jurul a 850 de Newton-Metri se vinde alaturi de un rulaj de 53.230 de kilometri - in schimbul unei sume de aproximativ 65.950 de euro, viitorul client fiind intampinat si de o dotare extrem de generoasa, cu echipamente precum piele maronie, scaune fata si spate cu functie de incalzire, faruri adaptive cu LED, display central color, boxe Bose.

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Porsche Cayenne S Diesel de vanzare
mai multe