A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2017 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el

A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2017 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el
  • A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi
  • Modelul din 2017 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el
Distribuie pe Facebook

Insotit de un pret de aproximativ 48.850 de euro, impresionantul vehicul pluseaza cu o echipare extrem de spectaculoasa. Compusa din faruri cu LED, scaune actionate electric si difuzoare semnate Bose, printre altele.

Dezvaluita in premiera mondiala acum mai bine de 13 ani si disponibila, la vanzare, pana in 2017, cea de-a doua generatie a celebrului Porsche Cayenne si-a intampinat clientii - de-a lungul carierei, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana regasindu-se si o versiune Cayenne S Diesel - comercializata alaturi de un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.1 litri.

Caracterizata de un total de 385 de cai putere si 850 Nm, valori livrate rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, respectiva reteta promitea sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie apasata la podea, intr-o perioada deloc neglijabila, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, de doar 5.4 secunde. Acul vitezometrului continuandu-si ulterior urcarea - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, pana la 252 km/h.

Meniul specific celei de-a doua generatii a popularului autoturism pe nume Porsche Cayenne pluseaza - prin intermediul aceleiasi arome cunoscute sub denumirea de Cayenne S Diesel, cu un consum mediu de numai 8.0 litri la 100 de kilometri. Printre reusitele variantei condimentate cu un motor V8 de 4.134 de centimetri cubi fiind consemnata si o performanta demna de Cartea Recordurilor - tractarea unui Airbus A380 de 285 de tone, din flota Air France.

Despre automobilul cu 385 CP si 850 de Newton-Metri sub capota este vorba, inutil de mentionat, si in materialul nostru, un astfel de exemplar pornind de curand - pe parcursul zilelor precedente, in cautarea unui nou posesor. Acompaniat de o nota de plata de 48.850 de euro - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, pachetul cu pricina cuprinde inclusiv o dotare extrem de generoasa, compusa din faruri cu LED, jante cu un diametru de 21 de inch, suspensie pe aer, plafon panoramic, scaune cu reglare electrica, climatizare automata, difuzoare semnate Bose si asa mai departe.

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Porsche Cayenne S Diesel de vanzare
mai multe