A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2017 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el

A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Modelul din 2017 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el
  • A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi
  • Modelul din 2017 are motor V8 pe motorina si a tras un avion de 285 de tone dupa el
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul sumei de 57.500 de euro, exemplarul fabricat in urma cu mai bine de sase ani se mai poate lauda, printre altele, si cu o dotare extrem de generoasa.

Un exclusivist dealer auto din Dippach isi intampina, in aceste zile, vizitatorii alaturi de un SUV extrem de rar si - totodata, special, respectiva companie luxemburgheza fiind, mai precis, gazda unui spectaculos Porsche Cayenne S Diesel. Acompaniat de o unitate cu doua turbine si capacitatea de 4.134 de centimetri cubi - pe motorina, impresionantul SUV beneficiaza de un total de 385 de cai putere si 850 de Newton-Metri, indeajuns pentru tractarea unui Airbus A380.

Insotit de un pret de 57.500 de euro, incredibilul produs - asamblat acum mai bine de sase ani, mai dispune, de asemenea, si de o echipare extrem de generoasa, care aduce in prim plan o suspensie ajustabila, pe aer, un sistem inteligent de tractiune integrala, faruri cu tehnologie LED. Cu mentiunea ca potentialii cumparatori vor fi - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, intampinati, atat de jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, cat si de pachetul stilistic Sport Design sau o trapa panoramica actionata electric.

Meniul caracteristic aceluiasi Porsche Cayenne S Diesel din 2017 continua, inutil de adaugat, cu scaune ventilate, o bancheta cu functie de incalzire, tapiterie din piele, un sistem audio de inalta fidelitate - de la Bose, instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii. In plus, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in circa 5.4 secunde si un consum mediu de aproximativ 8%.

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Porsche Cayenne S Diesel de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Porsche Cayenne S Diesel de vanzare
mai multe