A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Test de acceleratie cu singurul model cu motor V12 pe motorina

A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi. Test de acceleratie cu singurul model cu motor V12 pe motorina
  • A fost candva cel mai tare SUV de pe strazi
  • Test de acceleratie cu singurul model cu motor V12 pe motorina
Distribuie pe Facebook

Disponibil in perioada 2008 - 2012, respectivul vehicul ofera o unitate cu doua turbine si capacitatea de 5.934 de centimetri cubi - ce dezvolta 500 de cai, plus 1.000 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 15 ani, primul SUV din istoria Audi a fost comercializat in numeroase variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor si-a facut loc - extrem de surprinzator, inclusiv o versiune pe nume V12 TDI, insotita de un motor diesel de sase litri, cu 12 cilindri in V si doua turbine.

Respectivul model reprezinta si subiectul principal al urmatorului material video, ce surprinde modelul de 500 de cai, plus 1.000 de Newton-Metri pe ambele punti - pe Autobahn, cu pedala de acceleratie la podea.

Vandut pe o perioada de aproximativ cinci ani, intre 2008 - 2012, primul - si, cel mai probabil, singurul Q7 V12 TDI din istorie promitea sa rezolve celebra ecuatie 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 5.5 secunde. Desi era acompaniat de o unitate pe motorina, impresionantul vehicul promitea si o viteza de top de 250 de kilometri pe ora.

Un alt detaliu extrem de interesant si deloc neglijabil consta in consumul mediu de carburant - informatiile publicate la momentul premierei mondiale vorbind despre o valoare de circa 11.3 litri la 100 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2022