A fost candva cel mai tare Volkswagen de pe strazi. Modelul din 2008 are motor V10 pe motorina

A fost candva cel mai tare Volkswagen de pe strazi. Modelul din 2008 are motor V10 pe motorina
  • A fost candva cel mai tare Volkswagen de pe strazi
  • Modelul din 2008 are motor V10 pe motorina
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.7 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape 20 de ani, primul Touareg din istorie a fost disponibil, la vanzare, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Volkswagen la dispozitia clientilor s-a numarat si o varianta de performanta R50 - comercializata alaturi de un propulsor diesel cu o capacitate de cinci litri.

Oferita alaturi de o transmisie automata cu sase rapoarte, impresionanta unitate in zece cilindri livreaza tuturor celor patru roti - prin intermediul tractiunii integrale, o putere maxima de aproximativ 350 de cai.

VW Touareg V10 TDI de vanzare

VW Touareg V10 TDI de vanzare

Un cuplu 850 de Newton-Metri condimenteaza fisa tehnica a vechiului Touareg R50 - astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.7 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top de 235 de kilometri pe ora, potrivit informatiilor anuntate de Volkswagen.

Despre un astfel de exemplar este vorba - de asemenea, si in cazul de fata, acesta pornind de curand, zilele trecute, in cautarea unui client dispus sa achite suma de 30.895 de euro, conform anuntului de vanzare.

Fabricata in 2008 - dupa cum precizam si anterior, reteta din cazul de fata cuprinde inclusiv o dotare extrem de bogata, ce aduce in prim plan si faruri cu tehnologie bi-xenon. Seria vestilor bune continua, daca mai trebuia mentionat, cu un set de jante pe 21 de inch, cu o suspensie pe aer si tapiterie din piele de culoare neagra.

Insotit de un rulaj de 156.430 de kilometri, respectivul Touareg se mai poate lauda si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, dar si cu aripi proeminente, cu senzori de parcare, scaune multifunctionale, navigatie etc.

VW Touareg V10 TDI de vanzare

VW Touareg V10 TDI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze VW Touareg V10 TDI de vanzare
mai multe