A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina face Bugatti Chiron sa tremure de frica

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina face Bugatti Chiron sa tremure de frica
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina face Bugatti Chiron sa tremure de frica
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu numai opt cilindri in V si doua turbine livreaza rotilor spate o putere maxima de pana la 1.600 CP.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani si jumatate, super-masina pe care Christian von Koenigsegg a botezat-o Jesko - dupa tatal sau, a revenit recent, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: seful companiei cu sediul in Angelholm, Suedia a anuntat - in cele din urma, startul mult anticipatei productii.

Totodata, spre marea bucurie a fanilor marcii aflate in spatele catorva recorduri de viteza extrem de impresionante, respectiva stire este insotita de multiple fotografii exterioare si interioare ale unui prim exemplar de pre-serie.

Koenigsegg Jesko

Koenigsegg Jesko

Finisata intr-o nuanta perlata de portocaliu si acompaniata de numeroase accente de carbon si argintiu, super-masina despre care discutam si anterior reprezinta un omagiu adus vechiului CCR. Acelasi Koenigsegg Jesko se remarca - daca mai trebuia precizat, si prin caroseria dramatic stilizata, cu detalii aerodinamice dintre cele mai radicale.

Lista atractiilor principale continua sub capota, acolo unde o motorizare cu numai opt cilindri in V si doua turbine, de cinci litri, livreaza rotilor spate o putere maxima de pana la 1.600 CP, dupa cum mentionam si in primavara lui 2019.

Aceeasi super-masina pe care Christian von Koenigsegg a botezat-o Jesko - al sau tata, va fi disponibila la vanzare si intr-o versiune Absolut. Livrata la pachet alaturi de o reteta compusa din ingrediente asemanatoare celor enumerate un pic mai sus, respectiva varianta are un singur scop - sa doboare cat mai multe recorduri de viteza.

Koenigsegg Jesko

Koenigsegg Jesko

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Koenigsegg Jesko
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2021