A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina se tureaza pana la 11.100 rpm

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina se tureaza pana la 11.100 rpm
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina se tureaza pana la 11.100 rpm
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o putere maxima de aproximativ 1.155 de cai, daca mai trebuia cumva mentionat.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, masina cunoscuta initial sub numele de cod AM-RB 001 a intrat, intr-un final, in productia de serie, la fabrica Aston Martin din Marea Britanie. Fiecare exemplar al coupe-ului comercializat sub denumirea de Valkyrie, intr-o serie limitata la aproximativ 150 de unitati, va fi testat riguros pe circuitul de la Silverstone inainte de a-si intalni fericitul proprietar.

Insotita de un motor aspirat cu 12 cilindri in V, capabil sa se tureze pana la 11.100 rpm, si o unitate electrica de provenienta Rimac, impresionanta creatie promite sa livreze persoanei de la volan pana la 1.155 de cai.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp mai mic de trei secunde. La polul opus, valoarea specifica vitezei de top este asteptata sa depaseasca pragul de 350 de kilometri pe ora, printre performantele potentiale ale extremului Aston Martin Valkyrie numarandu-se si un record la Nurburgring.

Acompaniata de un design greu de descris in cuvinte, masina cunoscuta initial sub numele de cod AM-RB 001 vine cu un pret de vanzare pe masura caracteristicilor sale: undeva in jurul a 2.5 milioane lire sterline.

Aston Martin Valkyrie - Productie

Aston Martin Valkyrie - Productie

Aston Martin Valkyrie - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Aston Martin Valkyrie - Productie
mai multe