A intrat in productia de serie si nimic nu il mai poate opri. Noul model ii va face pe soferii de Volkswagen Tiguan sa isi scoata rapid masinile la vanzare

A intrat in productia de serie si nimic nu il mai poate opri. Noul model ii va face pe soferii de Volkswagen Tiguan sa isi scoata rapid masinile la vanzare
  • A intrat in productia de serie si nimic nu il mai poate opri
  • Noul model ii va face pe soferii de Volkswagen Tiguan sa isi scoata rapid masinile la vanzare
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o gama variata de motorizari pe benzina, motorina. Si, mai mult ori mai putin surprinzator, electrificate. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior.

Prezentat intregii planete acum mai bine de sapte saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui mai, cel mai recent Cupra Formentor din istorie are un nou anunt de facut. Raspunsul spaniolilor la Volkswagen Tiguan a intrat de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in productia de serie - proces care se deruleaza la fabrica din Martorell, Barcelona, conform comunicatului oficial de presa.

Cupra Leon Facelift si Cupra Formentor Facelift - Productie

Condimentata cu o larga varietate de unitati pe benzina, motorina si - mai mult sau mai putin surprinzator, electrificate, aceasta ofera pana la 333 de cai putere. Astfel ca sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza - cu acceleratia la podea, si sub cinci secunde. Asa cum precizam - de altfel, si anterior.

Urmand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pana la sfarsitul anului 2024, in viitorul apropiat, noul Cupra Formentor se mai poate lauda - potrivit producatorului spaniol, cu o echipare extrem de generoasa. Printre diferitele dotari oferite - fie in standard, fie contra cost, regasindu-se atat farurile Matrix LED, cat si sistemul multimedia cu display masiv, instalatia audio de la Sennheiser.

Cupra Formentor Facelift

Cupra Formentor Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Cupra Formentor Facelift
mai multe