A mai produs un exemplar si l-a vandut pentru o suma record. Un client a platit 9.98 milioane pe aceasta masina din 2017

A mai produs un exemplar si l-a vandut pentru o suma record. Un client a platit 9.98 milioane pe aceasta masina din 2017
  • Ferrari a mai produs un LaFerrari Aperta, pe care l-a vandut la licitatie
  • Un client a platit 9.98 milioane dolari pe exemplarul cu numarul 210
  • Intreaga suma de bani va fi donata catre organizatia Save the Children
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au promis ca numai 209 exemplare vor fi fabricate in total, un al 210-lea a parasit de curand linia de productie. Pentru a nu pierde nici aceasta oportunitate, un client a platit pe modelul in cauza suma de 9.98 milioane dolari.

La mai bine de trei ani distanta de la introducerea modelului de top LaFerrari, italienii de la Ferrari au scos pe piata si o versiune decapotabila, comercializata sub denumirea Aperta.

Asemeni modelului Coupe, aceasta varianta gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie hibrid, care combina o unitate electrica si un benzinar in 12 cilindri pentru 963 cai putere.

Masina italiana are o cutie automata cu dublu ambreiaj, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza in trei secunde, in timp ce urmatorii 200 km/h vin dupa alte patru secunde.

Conform oficialilor Ferrari, viteza maxima depaseste 350 kilometri pe ora, fapt care transforma versiunea Aperta a modelului LaFerrari intr-una dintre cele mai rapide decapotabile ale planetei.

Performantele de invidiat nu sunt insa singurele motive de mandrie ale masinii italiene, un alt punct forte constand in exclusivitatea garantata de productia limitata la doar 209 exemplare.

Sau 210 exemplare daca luam in calcul ca Ferrari a produs si vandut de curand un nou LaFerrari Aperta, pe care un client a platit o suma record, de nici mai mult, nici mai putin de 9.98 milioane dolari.

Vestea buna este ca italienii nu au facut-o pentru profit, toate incasarile generate de respectiva masina scoasa la licitatie in urma cu doua zile urmand a fi donate catre organizatia Save the Children.

Ultimul Ferrari LaFerrari Aperta

Ultimul Ferrari LaFerrari Aperta

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2017