A starnit atat de mult interes incat se vad nevoiti sa-l produca. Asa arata GT-R-ul de 1 milion de euro

  • Produs in serie limitata la 50 de exemplare
  • A pastrat design-ul conceptului, cu mici exceptii
  • Propulsor V6 cu 720 CP
Distribuie pe Facebook

Nissan a publicat primele randari cu versiunea de productie a lui GT-R50. Versiunea aniversara, dezvoltata impreuna cu Italdesign, va fi produsa in 50 de exemplare iar pretul unui se ridica la 990.000 de euro.

Pentru a celebra 50 de ani de GT-R si Italdesign, Nissan si celebrul atelier de design italian au dezvoltat un concept pe care l-au prezentat lumii intregi anul trecut. Este vorba despre GT-R50, sau cu alte cuvinte un Nissan GT-R Nismo restilizat.

Randari Nissan GT-R50

Producatorul japonez sustine ca foarte multi clienti s-au aratat interesati de acest GT-R special, unii chiar au depus un avans pentru el, asa ca a decis sa-l produca intr-o editie limitata la doar 50 de exemplare. Mai mult decat atat, Nissan a anuntat ca mai sunt disponibile cateva unitati.

Alaturat sunt primele randari cu versiunea de productie a lui GT-R50 care, dupa cum bine poti observa, a pastrat detaliile de design ale conceptului, cu mici exceptii. Spre exemplu, oglinzile laterale care au acum dimensiuni normale pentru a putea fi omologate.

Randari Nissan GT-R50

Fiind bazata pe GT-R Nismo, editia aniversara GT-R50 este echipata cu un propulsor V6 twin-turbo de 3.8 litri, asamblat manual si tunat de Nismo, care livreaza ambelor punti 720 de cai putere si 780 Nm cuplu.

In acest moment clientii isi configureaza masinile, despre care oficialii Nissan sustin ca fiecare va fi unica, iar primul exemplar finalizat urmeaza sa fie prezentat in luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Livrarile sunt programate pentru finalul anului 2020.

Randari Nissan GT-R50

Randari Nissan GT-R50

Randari Nissan GT-R50

Randari Nissan GT-R50

Randari Nissan GT-R50

Randari Nissan GT-R50

Randari Nissan GT-R50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Randari Nissan GT-R50
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2019