A surprins pe strazi noua masina de lux de la Mercedes. Cum arata aceasta dupa ce a primit o caroserie in doua culori

A surprins pe strazi noua masina de lux de la Mercedes. Cum arata aceasta dupa ce a primit o caroserie in doua culori
  • Noua versiune de Maybach S-Class a fost pozata pe strazi
  • Limuzina germana iese in evidenta prin caroseria bi-colora
  • Premiera mondiala va avea loc in cadrul salonului de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Mercedes a lansat la inceputul anului trecut o versiune imbunatita a limuzinei S-Class. Modificarile operate de germani au fost preluate inclusiv de varianta de top Maybach.

De curand, alternativa companiei din Stuttgart la modelele Bentley Flying Spur si Rolls-Royce Ghost a primit o noua serie de schimbari, care aduc in prim plan inclusiv o combinatie de doua culori pentru caroseria in patru portiere, care masoara aproape cinci metri si jumatate in lungime.

Rezultatul acestui facelift de ultima ora va fi prezentat oficial abia in prima parte a lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in perioada 8 - 18 martie, insa pentru persoanele mai nerabdatoare din fire... ziua de astazi vine cu o raza de speranta.

Cea mai recenta versiune a limuzinei Mercedes-Maybach S-Class a fost surprinsa complet necamuflata pe strazile Germaniei, chiar in configuratia care le-a furat tuturor inimile: cu noua grila frontale cu lamele dispuse orizontal si caroseria finisata in doua nuante contrastante.

Si cum nu apare in urmatoarele imagini, inainte de a admira in toata splendoarea ei alternativa companiei din Stuttgart la modelele Bentley Flying Spur si Rolls-Royce Ghost, trebuie precizat ca aceasta se mai bucura si de un design proaspat la nivel de jante, de tip multispita.

Distribuie pe Facebook
mai multe