Abia l-au lansat pe piata, insa planuiesc deja sa il faca mai puternic. Noul model va debuta oficial in luna aprilie

Abia l-au lansat pe piata, insa planuiesc deja sa il faca mai puternic. Noul model va debuta oficial in luna aprilie
  • BMW lucreaza la un pachet Competition pentru noul M5
  • Optiunea ar putea fi disponibila incepand cu aprilie
  • Clientii vor primi un plus de 25 CP, dar si altele
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat de curand o noua generatie a modelului M5, insa nu toti clientii s-au aratat multumiti de cei 600 CP regasiti sub capota. Compania bavareza a luat la cunostinta cerintele cumparatorilor automobilului cu motor V8 bi-turbo si pregateste introducerea unei versiuni mai puternice.

BMW a lansat la sfarsitul anului trecut un nou M5, insa a pastrat motorul vechiului model. Ce este drept, bavarezii au operat mai multe modificari la nivelul unitatii V8 bi-turbo, astfel ca aceasta dezvolta acum o putere maxima de 600 CP.

Chiar si asa, nu toti clientii automobilului cu propulsor de 4.4 litri s-au aratat incantati de performante, astfel ca inginerii din Munchen lucreaza din greu la dezvoltarea unui pachet Competition. Care, potrivit ultimelor zvonuri, va fi disponibil incepand cu luna aprilie si va oferi un plus de 25 CP.

Daca tinem cont insa de modul in care s-au prezentat ultimele versiuni Competition, plusul de putere va reprezenta doar inceputul. Mai exact, acesta ar putea fi insotit inclusiv de anumite imbunatatiri pentru sasiu.

Totodata, nu este exclus ca viitorii clienti ai proaspat lansatului BMW M5 sa primeasca prin intermediului pachetului Competition si o noua optiune la nivel de jante. De altfel, oficialii producatorului bavarez de automobile ar putea anunta si alte surprize, despre care nimeni nu stie nimic in prezent.

Si daca tot veni vorba despre prezent, modelul bavarez de inalta performanta are nevoie de doar 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 100 km/h. In cazul versiunii Competition, timpul cu pricina ar putea cobori pana la 3.3 secunde.

Asa cum precizam si anterior, noul BMW M5 a debutat oficial la sfarsitul anului trecut. Cea mai mare surpriza consta in instalarea unui sistem de tractiune integrala - care, multumita functiei de vectorizare a cuplului, poate livra intreaga putere maxima de 600 CP chiar si numai puntii spate.

Noul BMW M5

Noul BMW M5

Noul BMW M5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Noul BMW M5
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2018