Aceasta este masina pe care noul BMW M5 trebuie sa o bata. Ajunge numaidecat la 300 km/h!

Aceasta este masina pe care noul BMW M5 trebuie sa o bata. Ajunge numaidecat la 300 km/h!
  • Noul Mercedes E63 AMG ofera un V8 cu pana la 612 CP
  • Super-sedanul german dispune inclusiv de un sistem 4x4
  • Primii 100 km/h vin dupa numai 3.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Cel mai rapid sedan al Europei si, totodata, automobilul pe care viitorul BMW M5 il va avea de invins ne arata de ce anume este in stare intr-un nou test de acceleratie.

Asteptata sa debuteze public chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din perioada 14 - 24 septembrie, urmatoarea generatie a modelului BMW M5 nu are deloc o misiune usoara.

Ba din contra: aceasta are de infruntat un Mercedes E63 AMG mai pregatit de victorie ca oricand, a carei principala arma o reprezinta motorizarea cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitate de 3.982 centimetri cubi.

Insotit pe campul de lupta inclusiv de o transmisie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului, super-sedanul din Stuttgart pune la bataie 612 cai putere.

612 CP si 850 Nm care, odata ajunsi pe asfalt, aduc primii 100 km/h in numai 3.4 secunde si continua sa impinga masina germana pana la o viteza maxima (uneori) limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Si spunem uneori fiindca urmatorul exemplar al furiosului Mercedes E63 AMG S pare sa fi renuntat intre timp la limitata anterior mentionata, acul vitezometrului depasind 300 km/h la plimbarea de pe Autobahn.

Tinand cont de performantele super-sedanului din Stuttgart, nu este deloc de mirare urmatoarea generatie a modelului BMW M5 va apela la un V8 bi-turbo de 4.4 litri cu peste 600 cai putere sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2017