Acum 13 ani a costat o avere. Astazi, acest VW Phaeton cu motor W12 se vinde pentru o nimica toata

  • Un exclusivist VW Phaeton W12 a fost scos recent la vanzare
  • Limuzina germana ofera probabil toate dotarile disponibile din fabrica
  • Viitorul cumparator va avea de platit pe masina doar 17.950 euro
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare si motorizarea de sase litri nu sunt insa singurele punctele forte ale acestui Volkswagen Phaeton. Limuzina germana impresioneaza inclusiv prin dotarile oferite.

Un esec de proportii pentru compania Volkswagen, dar o comoara pentru cei care il cumpara la mana a doua, modelul Phaeton a costat o avere de nou, insa astazi se vinde pentru o nimica toata.

Vezi, de exemplu, acest exemplar echipat cu motorizarea W12 de sase litri si 420 cai putere, achizitonat in anul 2004 cu suma de 169.767 euro si scos recent la vanzare pentru numai 17.950 euro.

Desigur, vestile bune nu se sfarsesc in cazul de fata odata cu unitatea anterior mentionata, care ii permite limuzinei germane de lux sa accelereze pana la o viteza maxima de 250 kilometri pe ora.

Ba dimpotriva: acelasi Volkswagen Phaeton W12 mai anunta si patru scaune individuale cu reglare electrica, plus functie de memorare a pozitie, despartite de o consola centrala alungita.

Tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele si piele perforata sau ornamentele din lemn - care decoreaza inclusiv volanul multifunctional in patru spite, nu lipsesc nici ele din meniu.

Respectivul exemplar al limuzinei germane mai propune, de asemenea, si faruri cu xenon, suspensie pneumatica, trapa electrica, dar si climatizare automata cu reglare a temperaturii pe patru zone.

Pe scurt si direct la subiect, exista mari sanse ca acest Volkswagen Phaeton W12 condus pentru aproximativ 147.235 de kilometri sa ofere absolut toate dotarile disponibile acum 13 ani.

Ce se va face insa viitorul cumparator atunci cand va da peste "problemele" legate de... consumul mare de carburant, costurile uriase de intretinere, dar si taxele / impozitele pe masura?

VW Phaeton W12 de vanzare

VW Phaeton W12 de vanzare

VW Phaeton W12 de vanzare

VW Phaeton W12 de vanzare

VW Phaeton W12 de vanzare

VW Phaeton W12 de vanzare

VW Phaeton W12 de vanzare

VW Phaeton W12 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze VW Phaeton W12 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2017