Al noualea element: Porsche introduce noul 911 GT3 Cup

Al noualea element: Porsche introduce noul 911 GT3 Cup
Doar 15 luni au trecut de la introducerea sa oficiala, iar ultima generatie a legendarului 911 este deja disponibila in nu mai putin de opt versiuni diferite. Incepand cu aceasta zi insa, familia de modele Porsche 991 se va putea lauda cu noua membri diferiti, capabili sa cucereasca atat strazile, cat si circuitele intregii planete.
Distribuie pe Facebook

Avand la baza urmatoarea versiune a modelului 911 GT3, prima varianta dedicata exclusiv curselor pe circuit a noului Porsche 991 se distinge de exemplarele de strada prin kitul aerodinamic special dezvoltat, ce include in componenta sa prelungire si flaps-uri pentru partea frontala, respectiv evacuare montata central si eleron de dimensiuni mai mult decat generoase pentru partea din spate a automobilului din Stuttgart. De asemenea, nu vor fi trecute cu vederea nici aripile laterale proeminente, care-acum gazduiesc jante cu prindere centrala si pneuri Michelin late de 27, respectiv 31 centimetri - fata / spate.

Al noualea element: Porsche introduce in scena noul 911 GT3 Cup

La nivel de interior, siguranta a reprezentat principala grija a constructorului german, inginerii implicati in dezvoltarea celei mai noi generatii a modelului Porsche 911 GT3 Cup optand pentru regandirea si imbunatatirea atat a roll-cage-ului, cat si a scaunului pilotului. Mai mult de-atat, si asa cum era de asteptat de altfel, cu o redesenare completa s-a ales si volanul, acesta fiind servit pentru prima oara in compania unor padele pentru schimbarea vitezelor. La final, ceasurile de bord regasite in mod normal intr-un exemplar de strada au fost inlocuite cu unele digitale, in timp ce toate elementele inutile unui automobil de curse au fost complet indepartate.

Al noualea element: Porsche introduce in scena noul 911 GT3 Cup

Pe plan tehnic, noul Porsche 911 GT3 Cup se poate lauda cu serviciile unui propulsor cu sase cilindri si capacitate de 3.8 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 460 cai putere, valoare cu aproximativ 10 CP mai mare comparativ cu cea care insotea vechea generatie a modelului din Stuttgart. Performantele oficiale nu au fost momentan anuntate, insa este bine de stiut ca automobilul german de curse se mai bucura si de prezenta unei transmisii cu sase rapoarte, respectiv a unui sistem de franare upgradat si inzestrat cu discuri de pana la 380 milimetri, respectiv etriere cu sase si patru pistonase - fata / spate.

Al noualea element: Porsche introduce in scena noul 911 GT3 Cup

Pentru cei interesati de achizitionarea unui exemplar al noului Porsche 911 GT3 Cup mai trebuie mentionat si ca pretul de pornire al automobilului asamblat la Zuffenhausen este de 181.200 euro si nu include nici un fel de taxa.

Porsche 911 GT3 Cup - Promo Oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche 911 GT3 Cup
mai multe