Alpha One - 800 CP ascunsi intr-o cochilie de carbon

Alpha One - 800 CP ascunsi intr-o cochilie de carbon
Intrata in industria tuningului doar de o scurta perioada de timp, compania Alpha-N Performance are planuri mari de viitor. Planuri ce includ, printre altele, chiar si lansarea unui supercar bazat modelul Porsche Cayman si inzestrat cu pana la 800 de cai putere.
Distribuie pe Facebook

Cu o platforma preluata de la modelul Porsche Cayman si cu numeroase influente stilistice sustrase de la supercarul 918 Spyder, cea mai noua creatie a celor de la Alpha-N Performance este extrem de departe de a putea fi considerata una dintre cele mai originale realizari ale ultimei perioade de timp. Bine, nu ca acest detaliu ar mai conta o data ce arunci o privire asupra fisei cu specificatii tehnice.

O fisa cu specificatii tehnice care la acest moment lipseste aproape in totalitate, insa care este indeajuns de generoasa incat sa ne anunte ca modelul Alpha One este disponibil cu puteri cuprinse intre 300 si 800 CP, valori sustrase dintr-un propulsor montat central. Lista cu picanterii nu se incheie insa aici, ci continua cu caroseria realizata integral din fibra de carbon si greutatea proprie a automobilului german, ce se invarte in jurul intervalului 1.080 - 1.280 de kilograme.

Informatiile oficiale se opresc momentan aici, insa speram ca viitorul sa ne aduca si alte detalii cel putin la fel de incitante.

Alpha One - 800 CP indesati intr-o cochilie de carbon

Distribuie pe Facebook
mai multe