Altul ca el nu va mai exista niciodata. Apasai un buton, iar usile intrau direct in caroserie

Altul ca el nu va mai exista niciodata. Apasai un buton, iar usile intrau direct in caroserie
  • Altul ca el nu va mai exista niciodata
  • Apasai un buton, iar usile intrau direct in caroserie
Distribuie pe Facebook

Seria marilor ciudatenii continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un set de panouri exterioare detasabile. Realizate din termoplastic.

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

Un exclusivit dealer auto din Hamburg isi intampina vizitatorii, in aceste zile, alaturi de un produs extrem de rar si, totodata, neobisnuit, respectiva companie germana fiind, mai precis, gazda unuia dintre cele numai 8.000 de exemplare BMW Z1 oferite vreodata. Fabricat in anul 1990, urmatorul vehicul, a carei lista cu atractii principale cuprinde inclusiv un rulaj de doar 8.797 de kilometri, impresioneaza, in special prin portierele gandite sa dispara, la simpla apasare a unui buton, in caroserie.

Disponibila in schimbul unei sume de 69.999 de euro, aceeasi decapotabila rosie a mai pregatit, asemenea celorlalte unitati asamblate, si un set de panouri exterioare detasabile, confectionate din termoplastic. Reteta specifica departamentului estetic se incheie, mai mult sau mai putin surprinzator, cu jante in sapte spite si o tapiterie cu model tip camuflaj, pe cand in compartimentul motor se regaseste o unitate cu sase cilindri in linie, plus capacitate de 3.0 litri, pe benzina, conceputa pentru a livra persoanei prezente la volan undeva in jurul a 170 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW Z1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2023