Altul ca el nu va mai exista niciodata. BMW-ul din 2016 are motor cu injectie cu apa si jante sculptate din fibra de carbon

Altul ca el nu va mai exista niciodata. BMW-ul din 2016 are motor cu injectie cu apa si jante sculptate din fibra de carbon
  • Altul ca el nu va mai exista niciodata
  • BMW-ul din 2016 are motor cu injectie cu apa si jante sculptate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de aproximativ 102.000 de dolari, meniul in cauza pluseaza cu o tapiterie confectionata din piele si Alcantara.

Un exclusivist dealer auto din SUA isi intampina cumparatorii - in aceste zile, alaturi de un model extrem de special si, totodata, de rar. Respectiva companie fiind - mai precis, gazda uneia dintre cele numai 700 de unitati M4 GTS asamblate de bavarezii de la BMW.

Fabricat in urma cu mai bine de sapte ani, spectaculosul coupe cu doua portiere in dotare se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta mata de gri, cat si prin jantele cu design cu sapte spite, confectionate din fibra de carbon, lista atractiilor principale continuand cu stopurile OLED.

BMW M4 GTS de vanzareBMW M4 GTS de vanzare

Meniul specific impresionantei sportive cuprinde inclusiv un nou kit aerodinamic - detaliile mentionate anterior fiind livrate alaturi de numeroase elemente interioare din piele. Insotite - dupa cum precizam si la inceputul acestui material, de multiple insertii de Alcantara

Disponibil in schimbul unei sume de circa 102.000 de dolari, exemplarul din 2016 a mai pregatit - la nivel de cabina, si un vitezometru gradat pana la de 200 de mile pe ora sau scaune fata decupate, pe cand bancheta spate a fost inlocuita, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un roll-cage finisat intr-o nuanta contrastanta de auriu.

Intr-un final, acelasi M4 GTS va mai pune la dispozitia viitorului sau cumparator si o unitate twin-turbo de 3.0 litri - plus 500 de cai, cu injectie cu apa. De livrarea puterii catre roti se va ocupa o transmisie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, inutil de adaugat.

BMW M4 GTS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (150) Poze BMW M4 GTS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2023