Altul ca el nu va mai exista niciodata. Volkswagen-ul din 2015 are motor diesel de 0.8 litri si camere video in loc de oglinzi retrovizoare

Altul ca el nu va mai exista niciodata. Volkswagen-ul din 2015 are motor diesel de 0.8 litri si camere video in loc de oglinzi retrovizoare
  • Altul ca el nu va mai exista niciodata
  • Volkswagen-ul din 2015 are motor diesel de 0.8 litri si camere video in loc de oglinzi retrovizoare
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc insa nici portierele cu deschidere verticala - seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv o constructie ultra usoara, din plastic armat cu fibra de carbon.

Un exclusivist dealer auto din Cruquius, Tarile de Jos isi intampina clientii, in aceste zile, alaturi de un model extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie - pe nume Vehikel, fiind, mai precis, gazda unuia dintre cele doar 200 de exemplare ale super masinii vandute sub denumirea de XL1.

Produs in urma cu mai bine de opt ani, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la inceput de material, impresionantul vehicul ofera multiple componente din CFRP - astfel ca propria-i greutate nu depaseste 795 de kilograme.

Volkswagen XL1 de vanzare

Insotita de o nota de plata de circa 122.500 de euro, spectaculoasa reteta continua cu un sistem de propulsie PHEV, unde o unitate TDI in numai doi cilindri, de 800 de centimetri cubi si 48 CP, lucreaza impreuna cu un motor electric de 27 CP - dotat cu o baterie litiu-ion cu capacitatea de 5.5 kWh.

O transmisie automata cu sapte rapoarte si, totodata, dublu ambreiaj completeaza fisa cu specificatii tehnice - nonconformistul model cu tractiune spate promitand sa rezolve clasica ecuatie 0 - 100 km/h intr-un interval de 12.7 secunde.

Caracterizata de un rulaj de aproximativ 20.000 de kilometri, urmatoarea piesa XL1 de la Volkswagen se va poate lauda in fata potentialilor sai clienti - similar celorlalte unitati asamblate de-a lungul timpului, oarecum inutil de adaugat, si cu un consum mediu de carburant de 0.9 litri la 100 de kilometri.

Seria elementelor demne de mentionat incheindu-se cu un set de camere video de inalta rezolutie - oferite in locul oglinzilor retrovizoare si acompaniate de o pereche de portiere cu deschidere verticala, faruri cu xenon, AC etc.

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Volkswagen XL1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 August 2023