Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Ferrari-ul din 2009 are un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o cutie manuala cu sase rapoarte

Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Ferrari-ul din 2009 are un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o cutie manuala cu sase rapoarte
  • Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata
  • Ferrari-ul din 2009 are un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o cutie manuala cu sase rapoarte
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume de aproape 600.000 de euro, acelasi impresionant model se mai poate lauda, printre altele, si cu un sistem de tractiune spate. Plus scaune fata cu actionare electrica si difuzoare semnate de specialistii companiei Bose.

Un exclusivist dealer auto din comuna Brugherio isi surprinde clientii - la momentul actual, alaturi de un vehicul extrem de special si, totodata, de rar, italienii de la GTO Motors fiind gazda unui 599 GTB cu numai 28.000 de kilometri parcursi in total, de-a lungul carierei sale. Produs in urma cu circa 14 ani, respectivul exemplar reuseste sa iasa in evidenta - la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta neobisnuita, de visiniu, cat si prin jantele din aliaj condimentate cu un diametru generos, de 20 de inch, pe cand lista atractiilor interioare debuteaza cu o tapiterie realizata din piele de culoarea caramelului.

Ferrari 599 GTB Fiorano de vanzare

Ferrari 599 GTB Fiorano de vanzare

Oferit - mai mult sau mai putin intamplator, in schimbul sumei de 599.000 de euro, acelasi grand tourer de colectie gazduieste in cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, si o pereche de scaune fata cu reglare electrica. Plus ceasuri de bord partial digitale si un set de boxe de top - marca Boxe.

Intr-un final, meniul caracteristic urmatorului Ferrari 599 GTB se incheie cu motorul de sub capota - un V12 aspirat natural, cu o capacitate de 6.0 litri, proiectat special pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 620 de cai putere si 608 Newton-Metri. Fisa cu specificatii de ordin tehnic culmineaza - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, cu transmisia manuala in sase rapoarte, printre performantele puse la dispozitia persoanei prezente volan regasindu-se, daca mai era necesara o asemenea mentiune, un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.7 secunde.

Ferrari 599 GTB Fiorano de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ferrari 599 GTB Fiorano de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2023