Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe vreodata. Cu cat se mai vinde unul in ziua de azi

Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe vreodata. Cu cat se mai vinde unul in ziua de azi
  • Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe vreodata
  • Cu cat se mai vinde unul in ziua de azi
Distribuie pe Facebook

Principalul element de atractie? Motorul aspirat cu opt cilindri in V, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte.

Lansat pe piata acum mai bine de un deceniu, in ultima parte a anilor 2000, vechiul M3 E9x ocupa un loc fruntas in topul celor mai speciale automobile din istoria companiei BMW. Oferit in trei variante diferite de caroserie, respectivul model este singurul M3 vandut in compania unui propulsor aspirat cu opt cilindri in V.

BMW M3 Coupe de vanzare

Scos de curand la vanzare pe platforma Bring a Trailer, urmatorul exemplar pluseaza cu o caroserie in doua portiere si o cutie manuala in sase rapoarte, seria vestilor bune continuand cu cei doar 27.432 de kilometri (putin peste 17.000 de mile) parcursi in total, pana la momentul de fata.

Pe plan estetic, respectivul coupe se remarca in special prin caroseria finisata in nuanta Interlagos Blue, accesorizata cu jante forjate pe 19 inch. La interior, in schimb, tapiteria din piele Bamboo Novillo si neasteptatele ornamente realizate din lemn se numara printre principalele elemente de atractie din cazul de fata.

Meniul disponibil continua cu instalatia automata de climatizare, scaunele fata cu reglare electrica si functie de incalzire, sistemul audio de inalta fidelitate, farurile cu xenon, navigatia prin satelit, volanul multifunctional cu design in trei spite, vitezometrul gradat pana la 330 de kilometri pe ora etc.

Acum, daca vine vorba despre nota de plata, ei bine... acest BMW M3 Coupe - care a parasit linia de productie in cursul anului 2009, se vinde in regim de licitatie, pana la momentul de fata fiind facute sapte oferte diferite. Iar cea mai mare dintre toate se ridica la suma de 22.503 de dolari, potrivit anuntului de pe Bring a Trailer.

BMW M3 Coupe de vanzare

BMW M3 Coupe de vanzare

BMW M3 Coupe de vanzare

BMW M3 Coupe de vanzare

BMW M3 Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze BMW M3 Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2020