Altul la fel nu vei mai intalni. Uite singurul McLaren cu o caroserie din carbon verde

Altul la fel nu vei mai intalni. Uite singurul McLaren cu o caroserie din carbon verde
  • Singurul McLaren cu caroserie din carbon verde va fi scos in doua saptamani la licitatie
  • Povestea acestui P1 include un motor V8 de 903 CP si mai putin de 930 de kilometri la bord
  • Valoarea estimata a exemplarului cu pricina a fost stabilita la 2.5 - 3 milioane dolari
Distribuie pe Facebook

Si mai interesant cu privire la urmatorul exemplar al mega-hibridului britanic este faptul ca el... ei bine, el nu a aratat asa chiar de la bun inceput.

Mijlocul acestei luni va marca debutul unei noi editii a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, in preajma mult anticipatului eveniment cu pricina urmand a fi organizate numeroase licitatii auto.

Printre casele care aduna modele de top pentru vanzare se numara si cei de la Mecum, americanii anuntand ca au deja in stoc un McLaren P1 cu o caroserie realizata din fibra de carbon de culoare verde.

McLaren P1 de vanzare

La fel de interesanta este inclusiv povestea acestui exemplar, el primindu-si noul exterior chiar la sfarsitul anului trecut, dupa ce compania britanica a dezvaluit in fata lumii intregi editia P1 Carbon Series.

Revenind insa la detaliile unice care caracterizeaza McLaren-ul P1 scos la licitatie de casa Mecum, lista cu ingrediente magice mai cuprinde si o pereche de jante verzi, respectiv insertii interioare finisate in aceeasi nuanta.

In schimb, daca vine vorba despre modul in care el a fost intretinut, anuntul dezvaluie ca exemplarul cu pricina al mega-hibridului britanic nu a parcurs pana in prezent mai mult de 926 de kilometri.

McLaren P1 de vanzare

Cat despre partea tehnica, tinem sa reamintim ca fiecare McLaren P1 vine la pachet alaturi de un benzinar cu opt cilindri in V si capacitate de 3.8 litri, care lucreaza alaturi de un motor electric pentru o putere maxima de 903 CP.

Asa se face ca realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de trei secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la pragul celor 350 de kilometri pe ora.

Un singur detaliu mai ramane de precizat cu privire la acest exemplar cu adevarat unic al mega-hibridului britanic, si anume valoarea sa - estimata de specialistii casei de licitate Mecum la 2.5 - 3 milioane de dolari.

McLaren P1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze McLaren P1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 August 2016