Americanii l-au scos la vanzare! Se cauta cumparator pentru plafonul de Bugatti Chiron

Americanii l-au scos la vanzare! Se cauta cumparator pentru plafonul de Bugatti Chiron
  • Americanii l-au scos la vanzare!
  • Se cauta cumparator pentru plafonul de Bugatti Chiron
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? Undeva in jurul a 55.000 de dolari - conform anuntului de pe platforma Instagram.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, cu ocazia editiei din 2018 a legendarului Salonul Auto de la Geneva, urmasul celebrului Bugatti Veyron a reusit sa impresioneze o planeta intreaga. Atat prin performantele motorizarii de sub capota - un benzinar in 16 cilindri, cu patru turbine, plus o capacitate de 7.993 de centimetri cubi, cat si prin pretul de vanzare, daca mai trebuia precizat.

Disponibil in schimbul unei sume de 2.4 milioane de euro - fara a pune la socoteala taxa pe valoare adaugata ori eventualul cost al dotarilor optionale, extremul Chiron ocupa un loc fruntas in topul celor mai scumpe vehicule asamblate vreodata, doar cateva modele istorice sau exemplare unicat reusind sa eclipseze masina marcii cu sediul in Molsheim.

Prin urmare, extrem de scumpe sunt si piesele de schimb - o companie americana care pare sa aiba ca domeniu de activitate comercializarea unor astfel de elemente pentru multiple autoturisme de lux cerand 55.000 de dolari pe plafonul urmasului Bugatti Veyron. Ca o comparatie, un Volkswagen Golf R porneste - peste Ocean, de la numai 44.090 de dolari, potrivit configuratorului de pe site-ul producatorului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2022