AMG anunta lansarea unui baby-SLS, independent de marca Mercedes-Benz

AMG anunta lansarea unui baby-SLS, independent de marca Mercedes-Benz
Dupa ce BMW a anuntat ca divizia M va veni cu o noua gama de masini plasate undeva intre cele standar si cele ce poarta semnatura Motorsport, iata ca si divizia AMG de la Mercedes are de gand sa faca acelasi lucru. Se pare ca AMG va scoate un model sport sub brand propriu, un fel de SLS in miniatura.
Distribuie pe Facebook

Desi inca nu ne-am obisnuit prea bine cu Mercedes-Benz SLS AMG, se pare ca vom vedea curand un SLS... mai mic. Divizia dedicata masinilor sport, AMG, are de gand sa scoata primul model sub brand propriu, adica fara sa poarte steaua Mercedes.

Conform celor de la Motor Trend, prima astfel de masina va fi un baby SLS, ce va avea numele de cod SLV. Masina poate sa fie bazata pe platforma lui SLS, dar modificata, gata sa concureze cu masini precum Porsche Boxster sau Cayman.

Vestea vine ca o contradictie la zvonurile vechi ce anuntau o masina cu numele de SLC, care era un competitor de temut pentru Porsche 911. Insa nimic nu este concret momentan. Dar cu siguranta una dintre cele doua varianta se va adeveri. Iar varianta cu un SLS mai mic are mai multa logica, pentru ca un concurent pentru 911 si alte masini din gama Super Sport, deja exista, acesta fiind SLS AMG.


Distribuie pe Facebook
mai multe