Anuntul care baga spaima in sefii BMW. Audi lanseaza saptamana viitoare o masina cu tractiune spate

Anuntul care baga spaima in sefii BMW. Audi lanseaza saptamana viitoare o masina cu tractiune spate
  • Audi lanseaza saptamana viitoare o masina cu tractiune spate
  • Nemtii vor prezenta la Frankfurt inclusiv urmatorul RS4 Avant
  • Compania din Ingolstadt anunta cu aceasta ocazie si doua concepte
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Audi au lucrat din greu la dezvoltarea unei masini cu tractiune spate. Debutul oficial va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare, la Frankfurt.

Nemtii de la Audi au confirmat oficial: lanseaza la sfarsitul saptamanii viitoare, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, o masina cu tractiune spate.

Chiar daca sefii companiei din Ingolstadt nu au oferit si alte detalii pe acest subiect, presa a reusit sa afle deja despre ce este vorba: o versiune speciala a modelului de inalta performanta R8 V10.

Potrivit zvonurilor, respectiva masina va fi construita pe aceeasi platforma precum Lamborghini Huracan RWD si ar putea gazdui in compartimentul motor o herghelie formata din 580 cai putere.

O alta surpriza majora pregatita de nemtii de la Audi pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt consta in generatia cu numarul patru a modelului RS4 Avant.

Si de-aceasta data cele mai importante informatii au fost pastrate sub lacat, insa este de asteptat ca viitorul break cu veleitati de masina sport din Ingolstadt sa dispuna de o motorizare V6.

Vorbim, mai exact, despre motorizarea V6 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 2.9 litri care, in cazul variantei 2.0 a coupe-ului RS5, dezvolta undeva in jurul a 450 CP si 600 Nm.

Asa cum era de asteptat, la standul Audi din cadrul Salonului Auto programat sa se desfasoare la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie nu va lipsi nici ultima generatie a limuzinei A8.

Noua nava amiral a nemtilor a fost dezvaluita in premiera mondiala inca de la inceputul lunii iulie, insa abia la sfarsitul saptamanii viitoare publicul larg va avea ocazia de a o admira in detaliu.

Intr-un final, asa cum ii sta bine unui producator de top, compania din Ingolstadt va mai aduce in fata intregii planete si doua concept car-uri spectaculoase, ambele cu propulsie electrica.

Primul dintre acestea apeleaza la trei motoare pentru o putere maxima care depaseste cu putin 502 CP, imbraca... costumatia tipica unui SUV Coupe si ofera un nivel de rulare autonoma Level 4.

Cea de-a doua demonstratie de inginerie si tehnologie pregatita de Audi pentru Frankfurt are patru motoare pentru o autonomie de 700 - 800 kilometri si un nivel de rulare autonoma Level 5.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2017