Aproape Oficial: Acesta este noul Mercedes CLA45 AMG!

Aproape Oficial: Acesta este noul Mercedes CLA45 AMG!
Mercedes-AMG continua sa-si extinda gama de modele si se pregateste sa lanseze cu ocazia Salonului Auto de la New York versiunea de inalta performanta a noului CLA, mult anticipatul CLA45 AMG.
Distribuie pe Facebook

Asemeni recent lansatului A45 AMG, noul si mult anticipatul Mercedes CLA45 AMG se bucura de serviciile unui propulsor turbo de doi litri - vorbim mai exact de cel mai puternic turbo de doi litri produs in masa, capabil sa ofere celui aflat la volan un total de circa 360 cai putere si 450 Newton-Metri. Si de-aceasta data transmisia valorilor catre toate cele patru roti se va face prin intermediul unei cutii cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, primii 100 km/h venind astfel dupa aproximativ 4.6 secunde.

De asemenea, pe langa performantele incredibile pe care le promite, noul Mercedes CLA45 AMG se mai remarca si printr-un aspect estetic impunator, spoilerul fata inzestrat cu prize uriase de aer si splitter central, pragurile laterale proeminente si difuzorul de aer atasat spoilerului spate - difuzor ce gazduieste si cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare, reprezentand principalele atractii ale designului exterior.

In ceea ce priveste interiorul, noul Mercedes CLA45 promite un mixt de lux si sportivitate, insertiile de piele, accentele de fibra de carbon, volanul in trei spite si scaunele fata sport reprezentand o buna dovada in acest sens.

Mercedes CLA45 AMG

Mercedes CLA45 AMG

Mercedes CLA45 AMG

Mercedes CLA45 AMG

Mercedes CLA45 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes CLA45 AMG
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2013