Ar fi dat lovitura cu ea. Audi nu va mai produce, din pacate, aceasta masina

Ar fi dat lovitura cu ea. Audi nu va mai produce, din pacate, aceasta masina
  • Audi nu va lansa o versiune de serie a conceptului Sport quattro
  • Informatia a fost facuta publica chiar de Stephan Winkelmann
  • Oficialul promite german in schimb sase RS-uri noi pana in 2019
Distribuie pe Facebook

Anuntul a fost facut chiar de unul dintre 'principalii' companiei germane producatoare de automobile.

In urma cu mai bine de sase ani si jumatate, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in septembrie 2010, Audi surprindea intreaga planete cu un concept car pe nume quattro.

Proiectat pentru a celebra cea de-a 30-a aniversare a modelului cu acelasi nume, respectivul studiu gazduia in compartimentul motor o unitate turbo in cinci cilindri, de 2.5 litri si 408 CP.

Circa 36 de luni mai tarziu, compania germana producatoare de masini revenea in fata publicului cu un concept destinat sarbatoririi a trei decenii de la prezentarea legendarului Sport quattro.

Studiul prezentat in toamna anului 2013 era pus in miscare de un sistem hibrid, care combina o unitate V8 bi-turbo pe benzina si un motor electric pentru o putere maxima de 700 CP.

De atunci si pana in prezent, zvonurilor potrivit carora Audi ar pregati lansarea pe piata a unui astfel de automobil au tot continuat sa curga - de aceea si speranta vie a fanilor marcii.

Astazi totul se termina cu o veste proasta pentru cei din urma, seful diviziei Sport GmbH anuntand intr-un interviu ca o versiune de serie a conceptului Sport quattro este doar un 'vis frumos'.

Loc in gama pentru o masina construita in editie limitata exista, potrivit aceluiasi Winkelmann, insa altele sunt prioritatile celui care l-a inlocuit pe Heinz Hollerweger la carma fostului quattro GmbH.

Mai exact, Audi va lansa pana la sfarsitul lui 2018 nu mai putin de sase versiuni de inalta performanta RS, printre acestea numarandu-se si noile RS3, respectiv RS5 prezentate la Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2017