Ar putea fi cel mai ieftin Audi RS6 scos la vanzare. Ti-ai risca banii cu el?

Ar putea fi cel mai ieftin Audi RS6 scos la vanzare. Ti-ai risca banii cu el?
  • Un Audi RS6 fabricat in 2004 se vinde pentru 11.340 de euro
  • Exemplarul cu pricina a parcurs aproape 220.000 de kilometri
  • Meniul tehnic include o motorizare V8 bi-turbo de 450 CP
Distribuie pe Facebook

Un Audi RS6 fabricat acum mai bine de un deceniu a fost scos recent la vanzare pe piata din Olanda. Exemplarul cu pricina a parcurs pana in prezent aproape 220.000 de kilometri si are un pret de 11.340 de euro.

Ar putea fi cea mai buna afacere a anului sau, dimpotriva, o decizie extrem de proasta si costisitoare. Tot ce putem spune cu siguranta despre acest Audi RS6 Avant este ca se vinde pentru o suma de numai 11.340 de euro.

Masina germana ofera la schimb o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 4.2 litri, sinonima cu 450 de cai putere. Meniul tehnic este completat de o cutie automata cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Audi RS6 Avant de vanzareAudi RS6 Avant de vanzare

Dupa cum precizam si anterior, exemplarul cu pricina are mai bine de un deceniu vechime, el fiind fabricat - mai exact - la inceputul anului 2004. Iar de-atunci si pana in prezent, a parcurs nici mai mult, nici mai putin de 219.230 de kilometri.

Printre dotarile pe care clientul acestui Audi RS6 Avant le va primi se numara si urmatoarele: tapiterie din piele, climatizare automata, scaune reglabile electric, dar si faruri cu xenon, cruise control sau sistem de navigatie.

Audi RS6 Avant de vanzareAudi RS6 Avant de vanzare

In ceea ce priveste departamentul estetic, masina germana se remarca la exterior printr-o caroserie de culoare gri, livrata la pachet alaturi de jante din aliaj cu design in spite si un interior decorat inclusiv cu accente din fibra de carbon.

Asadar, acestea fiind spuse, noi ne oprim aici din scris, de prezentarea exemplarului cu pricina ocupandu-se mai departe cele opt fotografii atasate anuntului de vanzare. La final, suntem curiosi sa ne spui daca ai risca 11.000+ de euro cu acest Audi RS6 Avant.

Audi RS6 Avant de vanzareAudi RS6 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS6 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2016