Ar putea fi cel mai ieftin M3 CSL din lume. Uite cu cat se vinde automobilul bavarez

Ar putea fi cel mai ieftin M3 CSL din lume. Uite cu cat se vinde automobilul bavarez
  • Un exclusivist M3 CSL a fost scos de curand la vanzare
  • Respectivul exemplar are peste 140.000 de exemplare
  • Cumparatorul va avea de achitat o suma de 44.995 lire
Distribuie pe Facebook

Mai putin de 1.400 de astfel de exemplare au fost produse in total, fiecare dintre acestea venind la pachet alaturi de o unitate de 3.2 litri si 360 cai putere.

Unul dintre cele mai ravnite produse din istoria diviziei M GmbH, modelul BMW M3 CSL a fost lansat pe piata la inceputul decadei anterioare si oferit in mai putin de 1.400 de exemplare.

Sub capota fiecaruia dintre acestea a fost montat un motor aspirat de 3.2 litri si 360 de cai putere, insotit de o cutie secventiala cu sase rapoarte pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in doar 4.9 secunde.

O alta caracteristica unica a respectivului automobilul bavarez de inalta performanta consta in greutatea mai mica de 1.400 de kilograme, rezultata in urma folosirii carbonului pentru anumite componente.

BMW M3 CSL de vanzare

BMW M3 CSL de vanzare

Multiple imbunatatiri - comparativ cu M3ul standard aflat la baza, au fost operate, de asemenea, si la nivelul pachetului aerodinamic, suspensiei, franele sau chiar sistemului de control al stabilitatii.

Drept urmare, pe langa sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizabil in numai 4.9 secunde, modelul BMW M3 CSL mai promitea si parcurgerea unui tur la Nurburgring in sub opt minute.

Odata scos din productie, respectivul automobil bavarez de inalta performanta a devenit o piesa de colectie, exemplarele bine intretinute si putin rulate ajungand sa se vanda inclusiv cu peste 100.000 de euro.

In cazul de fata, pretul cerut se ridica la doar 44.995 de lire sterline, de vina pentru aceasta situatie fiind cei 140.740 de kilometri pe care i-a parcurs in ultimii 14 ani, din 2003 si pana in prezent.

Lista cu dotari cuprinde, in schimb, faruri cu xenon, jante pe 19 inch si evacuare Milltek, plus climatizare automata, geamuri cu actionare electrica si, nu in ultimul rand, senzori de parcare.

Revenind asupra notei de plata a acestui BMW M3 CSL, respectivul automobil bavarez de inalta performanta este cu aproximativ 13.370 de lire sterline mai ieftin ca un M4 Coupe.

BMW M3 CSL de vanzare

BMW M3 CSL de vanzare

BMW M3 CSL de vanzare

BMW M3 CSL de vanzare

BMW M3 CSL de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW M3 CSL de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2017