Ar putea fi chilipirul anului. Costa cu aproape 25.000 de dolari mai putin decat un M5, insa ofera 197 CP in plus

  • Ar putea fi chilipirul anului: costa cu aproape 25.000 de dolari mai putin decat un M5, insa ofera 197 CP in plus
  • Unde mai pui ca viteza maxima depaseste 326 de kilometri pe ora, performanta ce ii aduce titlul de cel mai rapid sedan
Distribuie pe Facebook

Unde mai pui ca viteza maxima depaseste 326 de kilometri pe ora, performanta ce ii aduce titlul de cel mai rapid sedan produs in masa.

Lansat cu surle si trambite in prima jumatate a verii care tocmai s-a incheiat, mult anticipatul Dodge Charger SRT Hellcat Redeye are, incepand de astazi, si-un pret de vanzare. Livrat in compania unui motor cu opt cilindri in V, plus compresor mecanic - de 6.2 litri si 797 CP, noul varf al gamei Charger costa "numai" 78.595 de dolari.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune spate, astfel ca primii 96 de kilometri pe ora vin "abia" dupa 3.5 secunde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye

Acelasi Dodge Charger SRT Hellcat Redeye se mai poate lauda, de asemenea, si cu parcurgerea sfertului de mila intr-un timp de 10.6 secunde, insa atractia principala o reprezinta - fara niciun fel de urma de indoiala, viteza maxima. De 326.69 km/h, de unde si titlul de cel mai rapid sedan produs in masa pentru noul varf al gamei Charger.

Inutil de mentionat, din peisaj nu lipsesc nici suspensia sport special conceputa sau sistemul de franare de inalta performanta, cu discuri de franare ce masoara 15.7 inch pe puntea fata, dupa cum precizam inclusiv interior, la inceput de iulie.

Din punct de vedere vizual, mult anticipatul Dodge Charger SRT Hellcat Redeye se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de extensii proeminente atasate aripilor laterale. Jantele supradimensionate din aliaj si evacuarea cvadrupla completeaza reteta exterioara specifica noului varf al gamei Charger.

Vitezometrul gradat pana la 354 de kilometri pe ora, scaunele fata cu suport lateral marit, dar si tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele, plus alcantara se numara, in schimb, printre principalele atractii ale departamentului interior.

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye

Dodge Charger SRT Hellcat Redeye

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Dodge Charger SRT Hellcat Redeye
mai multe