Ar putea fi chilipirul anului. De frica sa nu ramana fara cumparatori, proprietarul masinii germane a scazut considerabil pretul de vanzare

Ar putea fi chilipirul anului. De frica sa nu ramana fara cumparatori, proprietarul masinii germane a scazut considerabil pretul de vanzare
  • Ar putea fi chilipirul anului
  • De frica sa nu ramana fara cumparatori, proprietarul masinii germane a scazut considerabil pretul de vanzare
Distribuie pe Facebook

Potrivit anuntului de pe un site de specialitate, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o echipare extrem de bogata. Compusa, printre altele, si din faruri cu LED, scaune ventilate, boxe de la Harman Kardon.

Un BMW Seria 7 pentru doar 21.800 de dolari? Nu este niciun fel de gluma ori de exagerare: asamblat in cursul lui 2017, urmatorul exemplar gazduieste sub capota, in compartimentul motor, un V8 cu doua turbine, plus o capacitate cilindrica de 4.4 litri, conceput special pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 450 CP si 650 Nm, pe benzina.

BMW Seria 7 de vanzare

BMW Seria 7 de vanzare

Rezultatul? Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in numai 4.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea pana la 250 km/h, o viteza limitata electronic, daca mai era cumva necesara o astfel de completare.

Fiind vorba despre o limuzina de lux, din meniu nu lipsesc, evident, nici elementele premium, respectivul model bucurandu-se, conform actualului posesor, si de faruri adaptive, cu tehnologie LED, de scaune fata cu functie de ventilatie, bancheta spate cu incalzire sau sistem audio de inalta fidelitate. Acompaniat de difuzoare semnate de specialistii Harman Kardon.

In pachetul cu pretul de 21.800 de dolari se mai regasesc si instrumentele de bord digitale, ornamentele confectionate din lemn, tapiteria realizata din piele, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, volanul actionat electric, in trei spite, afisajul pe parbriz, suspensia adaptiva. Pe aer.

BMW Seria 7 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (167) Poze BMW Seria 7 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2024