Ar putea fi ultimul Lamborghini cu motor V12 aspirat. Prima fotografie oficiala a scapat pe internet

Ar putea fi ultimul Lamborghini cu motor V12 aspirat. Prima fotografie oficiala a scapat pe internet
  • Prima imagine oficiala a noului Aventador SVJ a scapat pe internet
  • Automobilul companiei italiene este asteptat alaturi de un V12 cu 800 CP
  • Debutul oficial ar putea avea loc in toamna, la Salonul de la Paris
Distribuie pe Facebook

Prima fotografie oficiala a mult anticipatului Aventador SV Jota a scapat pe internet la sfarsitul acestei saptamani. Modelul in cauza ar putea fi ultimul Lamborghini din istorie cu un motor V12 aspirat natural.

Lansat pe piata in cursul anului 2011 si trecut de curand printr-un binemeritat facelift, actualul Lamborghini Aventador se apropie incet, dar sigur de sfarsitul glorioasei sale carierei.

Inainte insa de a parasi definitiv linia de productie, automobilul companiei italiene va primi o noua versiune de top, despre care presa de specialitate sugereaza ca va adopta indicativul SVJ.

Un omagiu adus seriei Jota, viitorul model din Sant'Agata Bolognese ar putea debuta oficial chiar in lunile urmatoare, cu ocazia evenimentului Paris Motor Show din 4 - 14 octombrie.

Noul Lamborghini Aventador SVJ este asteptat pe strazi alaturi de o varianta imbunatatita a actualului motor V12 de 6.5 litri, care sa dezvolte o putere maxima de aproximativ 800 CP.

Pachetul tehnic va fi completat si de-aceasta data de o cutie automata in sapte rapoarte, caruia i se va alatura un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului.

De asemenea, sunt mari sanse ca viitorul concurent al sportivei Ferrari 812 Superfast, animata la randul ei de un V12 aspirat cu 800 CP, sa dispuna inclusiv de directie integrala.

Acum, daca vine vorba despre partea estetica, noul Lamborghini Aventador SVJ ar putea arata exact ca in fotografia urmatoare, despre care se spune ca este o imagine oficiala, de presa.

Modelul companiei italiene scoate astfel la iveala o parte frontala complet restilizata, praguri laterale proeminente, dar si un eleron de dimensiuni generoase pentru capota motorului.

Lamborghini Aventador SVJ Roadster

Distribuie pe Facebook
mai multe