Arabii au lansat masina cu 5.000 CP sub capota. Prinde o viteza maxima de 500 km/h. IMAGINI de la fata locului

Arabii au lansat masina cu 5.000 CP sub capota. Prinde o viteza maxima de 500 km/h. IMAGINI de la fata locului
  • Arabii de la Devel au lansat o noua versiune a modelului Sixteen
  • Versiunea de top ofera 5.000 CP si promite sa atinga 500 km/h
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv o varianta de doar 2.000 CP
Distribuie pe Facebook

Arabii de la Devel au prezentat cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Dubai o noua versiune a faimosului Sixteen.

Dupa cum au anticipat si marile publicatii ale planetei, compania Devel a readus modelul Sixteen in atentia publicului larg. Ba chiar mai mult de-atat, arabii au prezentat cu Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Dubai o noua versiune a faimosului lor produs.

Primele fotografii surprinse la fata locului indica un design schimbat la nivel de exterior, cele mai importante modificari vizand partea posterioara a caroseriei. A disparut astfel din peisaj vechiul eleron de dimensiuni mai mult decat generoase, locul acestuia fiind luat de o aripa retractabila.

In ceea ce priveste meniul interior, ei bine... nici de-aceasta data nu avem prea multe de spus. Nu de alta dar, chiar daca au trecut aproximativ patru ani de la prima sa aparitie, celebrul Devel Sixteen duce in continuare lipsa unui cockpit aprobat pentru productia de serie.

Se cunosc, in schimb, noi detalii despre motorizarile care vor propulsa faimosul model de origine araba. Exact, ai citit corect: unitatea cu 16 cilindri in V, patru turbine si capacitatea de 12.3 litri, ce dezvolta o putere maxima de aproximativ 5.000 CP, reprezinta doar varful aisbergului.

Clientii noului Devel Sixteen vor avea la dispozitie alte doua benzinare, ambele cu o configuratie V8. Acestea vor fi, de altfel, singurele versiuni omologate pentru a putea circula pe drumurile publice ale planetei si vor dezlantui la apasarea pedalei de acceleratie 2.000 sau 3.000 CP.

Asa cum precizam si anterior, faimosul automobil de origine araba va lua nastere in atelierele italienilor de la Manifattura Automobili Torino, companie care produce inclusiv modelul Apollo Intensa Emozione. De cealalta parte, motorul vine la pachet alaturi de eticheta Made in USA.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2017