Arabii au scos pe strazi masina de 5.000 CP. Uite-o AICI in actiune!

Arabii au scos pe strazi masina de 5.000 CP. Uite-o AICI in actiune!
  • Arabii au scos din nou pe strazi masina de 5000 CP
  • Devel Sixteen ofera in versiunea de top un motor V16
  • Variantele mai ieftine sunt animate de o unitate V8
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul acestei saptamani ne aduce un nou material video cu Devel Sixteen - celebra masina de 5000 CP - pasind in lumea reala.

In contextul recordului de viteza reusit de Bugatti cu o versiune modificata a actualului Chiron, arabii de la Devel au decis sa arate lumii intregi ca nu se tem de competitie. Metoda aleasa de producatorul extremului Sixteen?

Un material video in care masina de 5000 CP circula pe strazi cu viteza legala. Asadar, nici nu este de mirare ca intreaga suflare a internetului a lasat doar comentarii negative la filmuletul publicat recent pe Youtube.

Trecand insa peste cum se prezinta la momentul de fata si sarind la partea legata de ce ar trebui sa fie, de fapt, viitorul Devel Sixteen, reamintim ca supercarul arab ne-a promis un motor V16 de 5000 CP. Cel putin in versiunea de top.

Nu de alta dar, dupa cum precizam si anterior, automobilul in cauza va avea si doua configuratii ceva mai cuminti, echipate cu un 'banal' V8. Care, potrivit informatiilor oficiale, va produce 2000 sau 3000 CP, in functie de varianta.

Daca va mai apuca sa vada capatul liniei de productie, extremul Devel Sixteen va avea un pret derizoriu in comparatie cu performantele oferite. Mai precis, clientii vor trebui sa plateasca intre 1.6 si 2.2 milioane dolari pentru supercarul arab.

Asadar, acestea fiind spuse, incheiem prin a-ti arata cum se prezenta - din punct de vedere estetic, modelul cu pricina acum mai bine de un an si jumatate. Imaginile au ca locatie Salonul Auto de la Dubai din noiembrie 2017.

Devel Sixteen - Poze reale

Devel Sixteen - Poze reale

Devel Sixteen - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Devel Sixteen - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2019