Arata de parca ieri ar fi iesit de pe linia de productie. Cu cat se vinde acest superb BMW M5 E39

Arata de parca ieri ar fi iesit de pe linia de productie. Cu cat se vinde acest superb BMW M5 E39
  • Un BMW M5 cu numai 56.000 de kilometri la bord a fost scos recent la vanzare in Olanda
  • Exemplarul in cauza se lauda cu o motorizare V8 de 400 CP si toate dotarile posibile pentru anii 2000
  • Clientul masinii bavareze va avea de scos din buzunare o suma de aproape 50.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Are numai 56.000 de kilometri la bord, iar totul miroase a nou, atat la interior, cat si la exterior. Atentie, insa: pretul acestui exemplar este unul pe masura caracteristicior masinii bavareze.

Sa stii ca nu este niciun fel de problema daca nu ai reusit sa te indragostesti nici pana la aceasta varsta. Ocazii se vor mai ivi si in urmatoarea perioada de timp, prima dintre cele care te asteapta... venind chiar astazi.

In cazul de fata vorbim insa de o iubire cam scumpa, ce-i drept, pretul acestui BMW M5 E39 ridicandu-se la 49.500 de euro - o suma cu care poti cumpara inclusiv un M5 apartinand generatiei E60.

Revenind la vechiul E39, el ofera - dupa cum probabil iti mai aduci aminte, o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 4.9 litri, ce livreaza puntii spate undeva in jurul a 400 de cai putere.

BMW M5 E39 cu 56 mii km la bordBMW M5 E39 cu 56 mii km la bord

Operatiunea cu pricina se face, cel putin in aceasta situatie, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, masina bavareza accelerand de la 0 la 100 kilometri pe ora in aproximativ cinci secunde.

Dar cum generalitatile le cunosteai deja, trecem la particularitatile exemplarului scos recent la vanzare in Olanda si incepem prin a preciza ca el se lauda cu un interior imbracat complet in piele.

Mai exact, nu exista nicio singura portiune care sa nu fi fost acoperita de materialul cu pricina, acesta regasindu-se inclusiv la nivelul panoului de bord ori consolei centrale care se termina cu doua guri de ventilatie pentru pasagerii spate.

BMW M5 E39 cu 56 mii km la bord

Ai gasit vreun loc din care pielea lipseste? Nicio problema. Suntem mai mult ca siguri ca ai intalnit in schimb fie vreun ornament metalic ori unul realizat din lemn masiv. Sau, cine stie, vreo insertie de alcantara.

Fiindca te-ai prins deja despre ce este vorba, trecem mai departe si anuntam ca nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici scaunele reglabile electrice, cu functie de memorare a pozitiei si, bineinteles, incalzire pentru iernile reci.

Tot la capitolul dotari notabile putem trece si climatizarea automata, farurile cu xenon ori sistemul de navigatie cu TV. Apoi mai avem de mentionat si "banala" trapa, telefonul Nokia sau, de ce nu, instalatia audio de inalta fidelitate.

BMW M5 E39 cu 56 mii km la bordBMW M5 E39 cu 56 mii km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW M5 E39 cu 56 mii km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 August 2016