Are 401 cai nemtesti sub capota si arde de nerabdare sa prinda raufacatorii

Are 401 cai nemtesti sub capota si arde de nerabdare sa prinda raufacatorii
  • Politistii din statul australian Victoria au primit o noua jucarie pe maini
  • Vorbim, mai exact, de un Mercedes E43 AMG cu 401 cai putere sub capota
  • Automobilul a fost acordat cu titlul de imprumut pe o perioada de 12 luni
Distribuie pe Facebook

Politistii din statul australian Victoria au primit o noua jucarie pe maini. Baietii rai nu mai au acum nicio cale de scapare.

Lansat cu mare tam-tam in primavara anului trecut, primul E43 AMG din istoria companiei Mercedes stie cum sa iasa in evidenta. Iar cum nu ne referim nici pe departe la acele spoilere agresiv stilizate sau jante de dimensiuni generoase.

Nu, nici vorba de asa ceva. Atunci cand vine vorba despre respectivul automobil german, mult mai interesante sunt performantele: numai 4.6 secunde dureaza sprintul 0 - 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 250 km/h.

Mercedes E43 AMG 4Matic de politie

Explicatia acestor cifre si numere? Un motor echipat cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitate de 2.996 de centimetri cubi care, impreuna cu o transmisie automata in noua rapoarte, livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 401 cai putere.

Acesta este, de altfel, si unul dintre principalele motive pentru care politistii din statul australian Victoria au primit de curand un Mercedes E43 AMG. Celelalt are legatura cu numeroasele sisteme de siguranta activa disponibile in standard sau optional.

Mercedes E43 AMG 4Matic de politie

Sisteme care ii permit automobilului german de inalta performanta sa se conduca aproape de unul singur. Sisteme precum pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta sau asistenul pentru mentinerea benzii de rulare, printre altele.

Exemplarul in cauza a fost primit de autoritati cu titlul de imprumut si va fi inapoiat dupa 12 luni. El inlocuieste un GLE63 AMG S cu motor V8 bi-turbo de 5.5 litri si 585 de cai putere, oferit de Mercedes institutiei Victoria Police in aceleasi conditii.

Distribuie pe Facebook
mai multe