Are doar 252 de kilometri in bord si e una dintre cele mai dorite supercaruri. Uite cat costa acest Porsche Carrera GT

Are doar 252 de kilometri in bord si e una dintre cele mai dorite supercaruri. Uite cat costa acest Porsche Carrera GT
  • Unul din cele 1270 de Porsche-uri Carrera GT este acum de vanzare in cadrul unei licitatii
  • Masina este produsa in 2004 si are doar 252 de kilometri in bord
  • Exemplarul este vopsit in nuanta Basalt Black iar interiorul in Dark Grey
Distribuie pe Facebook

Un Porsche Carrera GT fabricat in 2005 este acum de vanzare in cadrul unei licitatii organizate de casa Mecum Auctions.

Modelul a fost produs intre anii 2004 si 2007 in Lepzig, Germania, si este recunoscut in special pentru sunetul inconfundabil al motorului V10. Din pacate, masina nu s-a bucurat de succesul modelelor Ferrari sau Lamborghini ale anilor 2000, dar supercarul german a avut fanii sai care si azi tresar la vederea sa.

Porsche Carrera GT

Exemplarul care acum isi asteapta viitorul proprietar in cadrul licitatiei organizate de Meacum Auctions, este vopsit in nuanta Basalt Black, iar interiorul este imbracat in piele Dark Grey. Asa cum am specificat in titlu, masina a rulat doar 252 de kilometri si este intr-o conditie excelenta.

Porsche Carrera GTPorsche Carrera GT

Lista de optiuni include frane Porsche Ceramic Composite, ambreiaj ceramic, jante in 5 spite cu prindere centrala, evacuare din inox, faruri xenon, scaune scoica XT, aer conditionat si radio Porsche Online Pro CD.

Porsche Carrera GTPorsche Carrera GT

Porsche-ul Carrera GT include si "sistem audio auxiliar" pozitionat in spatele soferului. Desigur, vorbim aici de propulsorul V10 de 5.7 litri, aspirat natural, si care dezvolta 612 cai putere si 590 Nm cuplu. O caracteritistica foarte apreciata de pasionatii de masini este faptul ca puterea este transmisa rotilor spate prin intermediul unei transmisii manuale in 6 trepte.

Porsche Carrera GT

Tot ceea ce are de facut soferul este sa dea jos plafonul din fibra de carbon, si sa se bucure de sunetul incredibil al motorului V10 care se tureaza pana la 8.400 de rotatii pe minut.

Porsche Carrera GT

Daca atunci cand a fost noua masina costa 448.000 de dolari, acum, casa de licitatii se asteapta ca Porsche-ul Carrera GT sa coste undeva intre 1.1 si 1.4 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche Carrera GT
mai multe