Are o masina unica in lume. El si-a comandat un BMW Seria 3 de ultima generatie in culoare...de Audi

Are o masina unica in lume. El si-a comandat un BMW Seria 3 de ultima generatie in culoare...de Audi
  • Nuanta Nardo Grey este regasita in paleta Audi
  • M340i xDrive este, in acest moment, cel mai puternic Seria 3
  • Motorul de 3.0 litri dezvolta 374 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Un britanic si-a comandat un BMW Seria 3, in versiunea M340i xDrive, intr-o nuanta regasita de obicei in paleta rivalilor de la Audi. Este vorba despre asa-numita Nardo Grey.

Paleta de culori a noii generatii BMW Seria 3 include cateva nuante destul de interesante cum ar fi Sunset Orange sau Albastru Portimao, insa cei care nu sunt multumiti de oferta bavarezilor pot alege intotdeauna o culoare din catalogul Individual.

Asa a procedat si proprietarul acestui BMW M340i xDrive din Marea Britanie, iar nuanta pentru care a optat el este cu atat mai deosebita cu cat vine direct de la rivalii din Ingolstadt.

Este vorba despre Nardo Grey, un gri care trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine pe sedanul din Munchen. Da si tu play clipului video de mai jos ca sa te convingi.

Fiind un M340i xDrive, masina cu pricina este echipata cu un propulsor de 3.0 litri TwinPower Turbo care livreaza ambelor punti 374 de cai putere si 500 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.4 secunde.

Pana la debutul noului M3, M340i xDrive este cel mai puternic Seria 3 de ultima generatie pe care il poti comanda. Un astfel de model porneste in Romania de la 62.773 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2020