Are un interior pe care nu te mai saturi sa-l admiri. Dar stai sa vezi exteriorul acestui BMW X5 M

  • Masina este expusa la showroom-ul BMW din Abu Dhabi
  • Motorul V8 dezvolta 575 de cai putere
  • La interior avem o tapiterie din piele rosie
Distribuie pe Facebook

Acest BMW X5 M putin mai special este expus momentan la celebrul showroom BMW din Abu Dhabi. SUV-ul de performanta este stock, cu exceptia modificarilor estetice mai mult decat evidente.

Constructorul bavarez de automobile a lansat cu mare fast noua generatie X5 cu ceva timp in urma, SUV-ul ajungand deja si pe piata din Romania. Urmeaza inevitabil si o versiunea de performanta X5 M, dar pana sa facem cunostinta cu aceasta, singura varianta disponibila ramane iteratia precedenta.

BMW X5 M Abu Dhabi

Sub capota avem un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri care livreaza ambelor punti 575 de cai putere si 750 Nm cuplu. In ciuda gabaritului, SUV-ul bavarez ajunge la 100 de km/h in 4.2 secunde iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h.

BMW X5 M Abu Dhabi

Exemplarul de fata o fi stock din punct de vedere al propulsorului, dar in rest este orice altceva numai stock nu. Asta pentru ca cei de la showroom-ul BMW din Abu Dhabi l-au configurat cu o capota Manhart cu prize de aer incorporate, o grila neagra, grafica in culorile diviziei M, jante supradimensionate de la AC Schnitzer si un sistem de evacuare Akrapovic cu terminatii din fibra de carbon.

BMW X5 M Abu DhabiBMW X5 M Abu Dhabi

Nu este o configuratie pe placul tuturor, insa atrage cu siguranta toate privirile. Interiorul este la fel de extravagant ca si exteriorul, cu tapiterie din piele rosie si ornamente din fibra de carbon si accesorii negre lucios.

BMW X5 M Abu Dhabi

Noua generatie BMW X5 este disponibila si in Romania, unde pleaca de la 69.344 de euro cu TVA inclus. In versiunea de top X5 M50d, SUV-ul dispune de un propulsor diesel de 3.0 litri quad-turbo care dezvolta 400 de cai putere si 760 Nm cuplu. Pretul de pornire pentru aceasta versiune este de 92.582 de euro.

BMW X5 M Abu Dhabi

Desigur, noul X5 poate fi comandat inca din fabrica cu celebrele elemente M Performance care nu fac altceva decat sa accentueze agresivitatea SUV-ului bavarez.

BMW X5 M Abu Dhabi

BMW X5 M Abu Dhabi

BMW X5 M Abu Dhabi

BMW X5 M Abu Dhabi

BMW X5 M Abu Dhabi

BMW X5 M Abu Dhabi

BMW X5 M Abu Dhabi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW X5 M Abu Dhabi
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2018