Asa ar fi putut arata noul Bugatti Chiron. Imaginile pe care nimeni nu le-a vazut pana acum

Asa ar fi putut arata noul Bugatti Chiron. Imaginile pe care nimeni nu le-a vazut pana acum
  • Noul Bugatti Chiron ar fi putut avea un design diferit decat cel pe care il stim astazi
  • Unul dintre stilurile propuse aducea o parte frontala compusa aproape integral din prize de aer
  • De asemenea, studiul cu pricina inlocuia oglinzile retrovizoare cu camere de filmat
Distribuie pe Facebook

Stii absolut totul despre el, de la modul in care i-a fost creionata impozanta caroserie pana la cifrele si numerele pe care le gazduieste in cadrul fisei tehnice, respectiv brosurii oficiale. Astazi este insa momentul sa afli un nou detaliu despre proaspat lansatul Chiron, si anume... ce ar fi putut deveni el daca oficialii Bugatti nu ar fi ales design-ul cu "opt ochi".

Numai patru luni au trecut de la premiera sa mondiala, insa vom sublinia inca o data faptul ca ascunde in compartimentul motor o unitate quad-turbo de opt litri, cu 16 cilindri in W si 1.500 de cai putere.

In plus, nu vom rata nici ocazia de a reaminti lumii intregi ca are nevoie de mai putin de 2.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Sau ca poate atinge o viteza maxima limitata electronic la 420 de kilometri pe ora.

Vrei sa discutam despre departamentul exterior? Niciun fel de problema. Chiar daca este aproape imposibil sa treci cu vederea partea frontala cu "opt ochi", C-ul de la nivelul profilului lateral ori linia care strabate motorizarea W16 imprumutata de la legendarul Type 57 Atlantic.

La inaltime se ridica si design-ul interior, volanul cu parte inferioara plata si comenzi pentru cele patru moduri de rulare, consola centrala plutitoare sau vitezometrul gradat pana la 500 km/h reprezentand principalele atractii.

Dar toate aceste detalii le stiai deja. Inclusiv ca fiecare dintre cele 500 de exemplare ale noului Bugatti Chiron - caci el reprezinta subiectul principal al materialului in cauza, porneste de la 2.4 milioane euro.

Asadar, ce nu am spus pana acum despre inlocuitorul modelului Veyron? Nu am spus nimic despre modul in care masina de 1.500 CP a producatorului din Molsheim ar fi putut arata, dar vom recupera cu ajutorul pozelor urmatoare.

Poze care surprind unul dintre exterioarele propuse, partea frontala fiind compusa aproape integral din prize de aer. De asemenea, in locul traditionalelor oglinzi retrovizoare avem camere de filmat, in timp ce partea posterioara... ei bine, aduce destul de mult cu design-ul final.

Bugatti Chiron - Concept

Bugatti Chiron - Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2016