Asa ceva nu trebuia sa se intample. Noul Porsche 992, surprins complet necamuflat inaintea lansarii oficiale

Asa ceva nu trebuia sa se intample. Noul Porsche 992, surprins complet necamuflat inaintea lansarii oficiale
  • Porsche pregateste lansarea unui nou 911
  • Viitorul 992 ar putea debuta la Geneva
  • Prima imagine ne arata un design usor modificat
Distribuie pe Facebook

La prima vedere, urmatoarea generatie a sportivei cu motor spate din Stuttgart imprumuta mai multe elemente de design de la Panamera si Cayenne.

Cu toate ca ar putea parea greu de crezut, au trecut deja sapte ani de cand Porsche a inlocuit modelul 997 cu cu 991. Dupa un facelift primit la sfarsitul lui 2015, actualul 911 se pregateste la randul lui sa ii faca loc unei noi generatii.

Cunoscut in interiorul companiei sub numele de cod 992, viitorul automobil cu motor spate din Stuttgart a fost surprins de curand complet necamuflat. Drept urmare, debutul oficial nu ar trebui sa fie chiar foarte departe...

O lansare cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show de la inceputul lunii martie este in carti, potrivit ultimelor informatii. Ramane acum de vazut si ce vor modifica germanii la reteta actuala a modelului 911.

Gama de motorizari, spun unii, care ar putea adopta intr-un final si trendul electrificarii. Si mai interesant este insa daca noul Porsche 992 va oferi un sistem de propulsie hibrid inca de la lansare ori in a doua faza, dupa facelift.

Ar mai fi si alte intrebari de spus, dar de ce sa nu ne concentram pe ce avem? Cum ar fi prima fotografie neoficiala a viitorul automobil cu motor spate din Stuttgart, care surprinde complet necamuflata partea posterioara.

Judecand dupa aceasta putem spune ca urmatorul Porsche 911 va pastra stopurile subtiri caracteristice generatiei actuale. Va renunta in schimb la configuratia cu doua evacuari montate aproape de centrul difuzorului de aer.

Totodata, ca o nota generala, spatele noului model german pare sa fi fost usor ridicat. Si, daca privirea nu ne inseala cumva, capota motorului va veni, ca si pana acum, de altfel, alaturi de un eleron retractabil.

Cum va arata viitorul 992 la nivelul partii frontale sau in interior, ei bine... ramane inca un mister. Exista insa o oarecare banuiala ca automobilul cu motor spate din Stuttgart va imprumuta aici mai multe detalii de la Cayenne si Panamera.

Noul Porsche 911 - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2018