Ascunde sub capota un motor V6 si concureaza cu BMW M3. Test de acceleratie cu noua Alfa de 510 CP

Ascunde sub capota un motor V6 si concureaza cu BMW M3. Test de acceleratie cu noua Alfa de 510 CP
  • Noul Alfa Giulia Quadrifoglio a fost anuntata in vara anului 2015
  • Masinaria italiana ascunde sub capota un motor V6 de 2.9 litri
  • Clientii vor avea la dispozitie 510 CP pe care sa ii dezlantuie
Distribuie pe Facebook

Dezvelita oficial inca din vara anului 2015, noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio gazduieste in compartimentul motor o unitate V de 2.9 litri.

Proiectata pentru a concura impotriva unor adversari de renume, precum BMW M3, Cadillac ATS-V sau Mercedes C63 AMG, masinaria italiana ofera o putere maxima de aproximativ 510 CP.

Aceeasi fisa tehnica a noii Alfe Giulia Quadrifoglio mai anunta, de asemenea, si un cuplu de 600 Nm, respectivele valori fiind livrate puntii spate prin intermediul unei transmisii manuale sau automate, in functie de preferintele clientilor.

Comparativ cu rivalii sai directi, germani ori americani, masinaria italiana accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 307 km/h.

In stilul caracteristic modelelor de inalta performanta, noua Alfa Giulia Quadrifoglio iese in evidenta printr-o serie de elemente agresiv stilizate, caracteristice atat departamentului exterior, cat si celui interior.

Spre deosebire de competitorii sai europeni sau de peste Ocean, masinaria italiana se lauda inclusiv cu o prelungire activa la nivelul spoilerului fata, care isi schimba pozitia in functie de anumiti factori.

Dar, desigur, toate aceste detalii nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, drept pentru care revenim la testul de acceleratie despre care discutam anterior, si anume 0 - 250 km/h la bordul noii Alfe Giulia Quadrifoglio.

Distribuie pe Facebook
mai multe