Asta da garaj de vis. Cine detine unicul Ferrari SP38 tocmai si-a achizitionat si aceasta Zonda la fel de unica

Asta da garaj de vis. Cine detine unicul Ferrari SP38 tocmai si-a achizitionat si aceasta Zonda la fel de unica
  • Pagani a construit inca o Zonda unica
  • A primit numele de Zonda Aether
  • A fost nevoie de un an pentru a o asambla
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Pagani au mai construit o Zonda unica. Masina a putut fi admirata in premiera la un eveniment dedicat brandului fondat de Horacio Pagani si a fost comandata de acelasi client care saptamana trecuta a dat 4 milioane de euro pe un Ferrari unicat.

Una dintre vedetele Concursului de Eleganta de la Villa d'Este a fost fara indoiala unicul Ferrari SP38 Deborah. Acesta a fost comandat de un client misterios care a cheltuit aproximativ 4 milioane de euro pentru a avea in garaj o asemenea masina.

Pagani Zonda Aether

Din cate se pare insa aceasta nu a fost singura investitie facuta, pentru ca omul nostru si-a achizitionat de curand si acest Pagani Zonda la fel de unic. Botezata Aether, masina a putut fi admirata in detaliu si in premiera in cadrul evenimentului Pagani Raduno, care a avut loc in weekendul care tocmai a trecut.

Pagani Zonda Aether

Inginerilor italieni le-a luat un an pentru a fabrica aceasta Zonda Aether si au folosit ca punct de plecare o Zonda F. Au urmat apoi mai multe modificari, inclusiv acea priza de aer de pe plafon si cele de pe aripile spate, specifice superbei Zonda Cinque.

Pagani Zonda Aether

Nu lipsesc jantele negre, aripa spate supradimensionata sau difuzorul de aer urias. Pentru a iesi si mai mult in evidenta, caroseria din fibra de carbon propune o combinatie de finisaje lucioase si mate. Totul este "condimentat" de mai multe dungi rosii.

Pagani Zonda Aether

Sub capota, unitatea V12 aspirata natural, de 7.3 litri, furnizata de Mercedes-AMG dezvolta teoretic 760 de cai, insa mai multe voci sustin ca in cazul unicei Zonda Aether puterea a crescut la 800 de cai putere.

Pagani Zonda Aether

In plus, proprietarul a tinut neaparat ca transmisia sa fie una manuala cu sase trepte de viteza. Nici nu cred ca mai trebuie sa mentionam ca toata aceasta putere este livrata puntii spate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Pagani Zonda Aether
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2018