Ar fi platit 4 milioane de euro ca sa conduca asa ceva. Cum arata IN REALITATE unicul Ferrari SP38 Deborah

Ar fi platit 4 milioane de euro ca sa conduca asa ceva. Cum arata IN REALITATE unicul Ferrari SP38 Deborah
  • Unicul Ferrari SP38 a debutat la Villa d'Este
  • Este bazat pe modelul 488 GTB
  • Designul seamana cu cel al editiei speciale J50
Distribuie pe Facebook

Unicul Ferrari SP38 Deborah, construit special pentru un client misterios, a fost prezentat in premiera mondiala cu ocazia Concursului de Eleganta de la Villa d'Este. Acesta este bazat pe modelul 488 GTB.

In urma cu cateva zile, italienii de la Ferrari au publicat primele imagini cu cel mai nou exemplar unicat creat de divizia Special Projects.

Numele sau complet este SP38 Deborah, iar in timp ce unii zic ca vine de la numele culorii Deborah Red, altii sustin ca de fapt asa o cheama pe doamna care a platit in jur de 4 milioane de euro ca sa conduca un Ferrari unic.

In ceea ce priveste designul, partea frontala seamana cu cea a editiei speciale J50, cu blocuri de lumini orizontale si inguste; avem apoi mai multe elemente aerodinamice din fibra de carbon, geamuri laterale inguste, linia plafonului inclinata si trei fante de aer care inlocuiesc capota clasica a motorului.

Deasemenea, stopurile au fost integrate in grila iar cele doua iesiri ale sistemului de evacuare sunt pozitionate central. Sub toate aceste artificii estetice avem un Ferrari 488 GTB, propulsat de o unitate V8 de 3.9 litri twin-turbo, capabila de 670 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe