Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la suma de 39.990 de dolari.

Se remarca in special prin farurile inspirate de legendarul 240ZG, numeroase priviri urmand sa atraga insa - daca mai trebuia cumva precizat, si grila dreptunghiulara a radiatorului. Capota atent sculptata a motorului completeaza reteta specifica partii frontale, in timp ce lista atractiilor caracteristice departamentului exterior continua - complet nestingherita, cu linia alungita a plafonului, cu aripile si pragurile laterale proeminente, cu blocurile optice posterioare inspirate, aparent, de generatia Z32 a celebrului 300ZX.

Nissan Z - Galerie Foto

Nissan Z - Galerie Foto

Nissan Z - Galerie Foto

La interior, de cealalta parte a portierelor, impresionanta masina comercializata de compania Nissan sub denumirea de Z isi va intampina viitorii clienti si cumparatori, mai mult ori mai putin surprinzator, alaturi de doua display-uri supradimensionate si diferite comenzi fizice.

Disponibil la preturi incepand de la 39.990 de dolari, daca vine vorba cumva despre situatia de peste Ocean - de pe piata din SUA, respectivul meniu cuprinde inclusiv o pereche de scaune fata cu actionare electrica si functie de incalzire, un set compus din opt difuzoare Bose si tapiterie din piele neagra, rosie sau albastra. Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de 3.0 litri - conceputa pentru a livra rotilor instalate la nivelul puntii spate un total de 400 de cai putere.

Un alt detaliu demn de mentionat il constituie cutia manuala cu sase rapoarte, insa din peisaj nu lipsesc nici suspensia din aluminiu, discurile de franare uriase, oferite, in unele cazuri, alaturi de etriere rosii, sau diferentialul cu alunecare limitata, spun oficialii producatorului nipon.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Nissan Z - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2022