ASTA primesti daca alegi versiunea M50d. TEST de acceleratie cu singurul SUV diesel in patru turbine

ASTA primesti daca alegi versiunea M50d. TEST de acceleratie cu singurul SUV diesel in patru turbine
  • BMW vinde noul X5 si intr-o versiune M50d
  • SUV-ul ofera in aceasta configuratie un motor diesel cu patru turbine
  • Propulsorul de trei litri dezvolta 400 CP
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, varianta de top a noului BMW X5 porneste de la 92.285 de euro. O cutie automata cu opt trepte de viteza si un sistem inteligent de tractiune integrala sunt oferite in echiparea standard.

Anuntata inca din vara anului trecut, cea de-a patra generatie a modelului BMW X5 se vinde zilele acestea, pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la putin peste 68.500 de euro. Lista cu motorizari include trei optiuni diferite, printre care si un propulsor diesel cu patru turbine.

Oferita sub capota versiunii M50d, unitatea in speta prezinta o configuratie cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta undeva in jurul a 400 de cai putere. Livrarea valorilor maxime catre roti se face printr-o cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala xDrive.

In aceasta varianta, noul BMW X5 are nevoie de numai 5.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, potrivit oficialilor companiei. Un grup de olandezi a vrut sa se asigure insa ca fisa tehnica a SUV-ului de 2.350 de kilograme nu minte atunci cand vine vorba de performante.

Cat de rapida este, asadar, versiunea de motorizare M50d in lumea reala, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2019