ASTA trebuie sa fie cel mai ieftin Lexus LFA din lume. Cat costa supercarul japonez

ASTA trebuie sa fie cel mai ieftin Lexus LFA din lume. Cat costa supercarul japonez
  • Un exclusivist Lexus LFA a fost scos la vanzare pentru suma de 369.000 de dolari
  • Exemplarul cu pricina are aproximativ patru ani vechime si circa 4.700 de kilometri la bord
  • Clientul exclusivistului supercar japonez va primi una dintre ultimele masini fabricate
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci cumva aminte de acel Lexus LFA scos la vanzare pentru fabuloasa suma de 6.43 milioane euro? La polul opus se afla acest exemplar, pe care al sau proprietar isi doreste numai 369.000 de dolari.

Cei aflati in cautarea unui Lexus LFA au toate motivele din lume sa zburde de fericire. Nu neaparat pentru ca isi permit sa cheltuiasca o intreaga avere pe un singur automobil, ci pentru ca a venit in cele din urma si momentul in care sa o faca.

Intr-o alta ordine de idei, un nou exemplar al exclusivistului supercar japonez a dat buzna pe site-urile de specialitate, cel din cazul de fata atragand atentia in special prin pretul sau de vanzare: 369.000 de dolari sau, daca vrei, cu minimum 6.000 de dolari mai putin decat a costat in 2002.

Lexus LFA de vanzareLexus LFA de vanzare

Apoi mai sunt si cei aproximativ 4.700 de kilometri parcursi pana in momentul de fata, o alta veste buna constand in combinatia clasica - si, totodata, de bun gust - de negru, plus rosu care ne intampina atat la interior, cat si la exterior.

Lasand in urma particularitatile exemplarului din cazul de fata si mutandu-ne intreaga atentie catre generalitatile modelului Lexus LFA, reamintim ca exclusivistul supercar japonez este pus in miscare o unitate in zece cilindri, de 4.8 litri, care lucreaza alaturi de o automata in sase trepte.

Lexus LFA de vanzareLexus LFA de vanzare

Puterea maxima se ridica la 560 CP, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in circa 3.7 secunde. Nici valoarea din dreptul vitezei de top nu dezamageste, in dreptul acestui departament regasindu-se un 325 kilometri pe ora.

Drept urmare, acestea fiind spuse, un singur detaliu tinem sa mai precizam cu privire la modelul Lexus LFA: doar 500 astfel de masini au fost construite in total - dintre care 50 apartinand editiei Nurburgring Package, exemplarul din cazul de fata purtand cu mandrie numarul 434.

Lexus LFA de vanzareLexus LFA de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Lexus LFA de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2016