Asteptarea a luat sfarsit. Ford lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2007

Asteptarea a luat sfarsit. Ford lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2007
  • Asteptarea a luat sfarsit
  • Ford lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2007
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate de 5.0 litri, pe benzina, dezvolta undeva in jurul a 480 de cai putere. Plus 562 de Newton-Metri.

Lansata cu mare fast si tam-tam acum mai bine de-un an, inca dn prima jumatate a toamnei trecute, cea de-a saptea generatie a emblematicului Mustang isi intampina - zilele acestea, cumparatorii intr-o larga varietate de versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de Ford la dispozitia clientilor se va numara - in curand, si o varianta disponibila sub indicativul Mustang GT California Special, pe care americanii nu au mai comercializat-o din 2007, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior.

Ford Mustang GT California Special

Ford Mustang GT California Special

Ford Mustang GT California Special

Oferita atat sub forma de Coupe, cat si intr-o savoare cu plafon retractabil in dotare - pe nume Convertible, extravaganta sportiva iese numaidecat in evidenta, la nivelul departamentului exterior, prin caroseria condimentata cu diferite detalii de culoare albastra, acestora alaturandu-li-se jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, plus spite duble. La interior, de cealalta parte a portierelor, exclusivistul vehicul se remarca in special prin tapiteria din piele finisata intr-o combinatie de negru si - oarecum inutil de adaugat, albastru, cu precizarea ca din cabina nu lipsesc nici elementele albe ori echipamentele premium.

Intr-o alta ordine de idei, noul Mustang GT California Special se bucura, la randul lui, si de doua display-uri supradimensionate - incadrate inttr-o rama cu design curbat, de scaune actionate electric, cu functie de ventilatie, de un volan incallzit, instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, sistem audio de inalta fidelitate, o statie pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile. Daca vine - in schimb, vorba despre agregatul de sub capota, propulsia este asigurata...

... de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si o capacitate de 5.0 litri, pe benzina, conceputa special pentru un total de 480 de cai putere, plus 562 de Newton-Metri - total livrat rotilor de pe puntea spate prin interrmediul unei transmisii manualle cu sase trepte de viteza sau al unei cutii cu zece rapoarte, cu doua pedale. Din pacate, performantele nu raman, la momentul de fata, decat un mster si o necunoscuta de proportii, insa este de asteptat ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa-si gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in - de ce nu, 4.0 secunde.

Ford Mustang GT California Special

Ford Mustang GT California Special

Ford Mustang GT California Special

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Ford Mustang GT California Special
mai multe